Özşanlı’dan 25 Kasım Kadına Şiddet Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi 17 ve 18. Dönem Eski Şube Başkanı İsmail Özşanlı, 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik şiddete Karşı Mücadele Günü’ dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınladı.

15:02:05 | 2021-11-25


Kadına şiddetin, insanlık suçu olduğunu ve vicdanları yaralayarak, hayatları kararttığına dikkati çeken Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi 17 ve 18. Dönem Eski Şube Başkanı İsmail Özşanlı, mesajında duygu dolu ifadelere yer verdi:


‘Bu itibarla, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”nün, ülkemizde ve dünyada kadına yönelik şiddetin önlenmesine, kadın haklarının korunup geliştirilmesine ve sorunlara karşı duyarlı olmaya zemin teşkil etmesini temenni ediyorum. Kadınlarımız, bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır, şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor. Unutmayalım ki, “Kadına Yönelik Şiddet İnsanlığa İhanettir.


1999 yılında BM Genel Kurulu kararı ile,  kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla ilan edilen ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ vesilesiyle tüm kadınlarımızın şiddetten uzak sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmelerini dilerim.

 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün dünyada ve ülkemizde kadına yönelik şiddetin önlenmesi, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesine katkı sağlayacak çalışmalara ışık tutması temennisi ile tüm kadınlarımızı saygıyla selamlıyor,


Cenab-ı Allah’tan; başta kadınlarımız olmak üzere, bütün vatandaşlarımızın, bir ömür boyunca sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir dünyada yaşamalarını niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Özşanlı’dan 25 Kasım Kadına Şiddet Mesajı

Tümü