Özşanlı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların hem aile hayatı ve hem de toplumdaki önemine ve değerine vurgu yaptı.

18:36:43 | 2024-03-07

İsmail Özşanlı, mesajında şunları söyledi: ‘Dünya Kadınlar Günü bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, tartışılması ve bu sorunlara çözüm aranması için, önemli bir zemin oluşturmaktadır.

Günümüz toplumlarında, gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, o toplumdaki kadınların özgürlüğü, saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeri ile ölçülmektedir. Günümüzde kadınlarımız, sosyal hayat içinde aktif olarak yer almaya başlamış, çalışan, üreten konumdaki kadınlarımızın sayısı hızla artmaya başlamıştır.


Bizler de, kadınlarımızın anne olarak, eş olarak, toplumumuzda her zaman hak ettiği yerde olması için, elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz.
Allah Resulü Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.), her konuda olduğu gibi, bu konuda da insanlığa önderlik etmiş ve yediden yetmişe bütün kadınlara karşı hep güler yüz ve hoş görüyle yaklaşmıştır.

Dolayısıyla bu tavır, hepimize örnek teşkil etmelidir. Bu vesileyle, bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, en halisane duygularımla kutluyor, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum’.




ETİKET :   Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı

Tümü