Paçacı Fazıl Usta Diyarbakır lezzetlerini sofralarımıza taşıyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan restoran, kafe ve kıraathaneler, yeni normalleşme dönemi kapsamında tekrar kapılarını açmayı beklerken, lokantalar ve tatlıcılar ise paket servisler ile müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor.

22:06:46 | 2021-02-06

Diyarbakırlı vatandaşlar tarafından en çok rağbet ise bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilinen paçaya rağbet gösterirken Paçacı Fazıl Usta’yı tercih ediyor. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tedbirleri kapsamında restoran, kafe ve kıraathaneler kapatılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması ve İçişleri Bakanlığının genelgesi ile birlikte yeni normalleşme süreci kapsamında kafe, restoran ve kıraathaneler henüz kapılarını açmazken vatandaşlar paket servisi hizmeti veren lokantalar ve tatlıcılara yöneldi.

 

 Normalleşme dönemini dört gözle bekleyen vatandaşlar en çok bağışıklık sistemini güçlendirmesi ile bilinen paçacıların yolunu gözlüyor. Bu bağlamda Diyarbakır’da 1960’tan bugüne hizmet veren Paçacı Fazıl Usta, gerekli tüm önlemleri alıp hijyen kuralına uyarak müşterilerine hem gel al paket hemde evlere servis hizmeti sunarak müşterilerini memnun etmeyi başardı.


Kayapınar ilçesinde bulunan Paçacı Fazıl Usta işletmecisi Fazıl Onur, pandeminin önüne geçebilmek adına gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ve müşterilerinin sağlığına uygun bir şekilde hizmet verdiklerini söyledi.

 

PANDEMİ KURALLARINA UYARAK MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞIYORUZ

 

Onur, "Pandemi kuralları kapsamında müşteri alamıyoruz ancak dileyen müşterilerimiz siparişlerini gelip kendileri alabileceği gibi bizlerde kapılarına kadar götürüp bırakabiliyoruz. Bu kapsamda bulaşıcı hastalığa karşı tüm sağlık ve hijyen tedbirlerimizi alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.

 


 Zaten işletmemizde, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet ediyoruz. Her sabah bütün personellerimiz işe başlamadan önce, uyulması gereken kurallara harfiyen uyuyor. Mümkün olduğunca, temassız ödeme alıyoruz, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazımızı silerek temizlik ve dezenfeksiyonunu yapıyoruz. Bunun yanı sıra, İşletmelerimizde çalışan arkadaşlarımızın düzenli sağlık kontrolü yapılıyor. Ayrıca, personellerimize korona virüs konusunda ve hijyen ile ilgili yapılması gereken bütün eğitim ve bilgilendirmeyi yaptık. Çalışanlarımız işletmeye girişlerinde temassız ateş ölçümü yapılıyor. Müşterilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.


“PAÇA, ŞİFALI ANTİBİYOTİKLER İÇERİR”

 

 Paçanın lezzet ve şifa deposu olduğuna dikkati çeken Fazıl Onur, “Paça, şifalı antibiyotikler içerir. Paça çorbası ve kemik suyundan yaptığımız kelle paça, vücudumuzu ayakta tutan kök hücre ve kolajen maddesi içerir. Kelle paça çorbası, oldukça sağlıklı bir besindir. Antibiyotik etkisi olduğu ve kanser başta olmak üzere birçok hastalığa faydalı olduğu biliniyor. Özellikle paça, kibe mumbar ve şırdanımız revaçta. Aldığımız siparişlerimizi, özel muhafazalı kaplarımıza koyup gönderiyoruz. Hem damak zevkine hitap ediyor hem de sağlıklı ürünler sunuyoruz. Bizler, senelerden beridir yaptığımız gibi, lezzet ve şifa deposu leziz ürünlerimizi üretip, misafirlerimizin beğenisine sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Öte yandan müşterilerinin 0412 257 10 06 numaralı telefondan siparişlerini verebileceklerini de belirten Paçacı Fazıl usta, siparişlerin en kısa zamanda ulaştırabileceklerini sözlerine ekledi.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü