Pekdemir, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir, Diyarbakır'da seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa CHP kadın kolları da yoğun ilgi gösterdi ve destek verdi. Büro, Diyarbakır halkının sesini duyurabileceği ve çözümler üretebileceği bir merkez olarak hizmet verecek.

20:39:31 | 2024-02-09

Açılışa, CHP İl Başkanı Abdullah Atik ile yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Özdoğan ve yönetimi, CHP Yenişehir, Sur, Kayapınar ve Bağlar İlçe Başkanları, Kadon Kolları Başkanı ve yönetimleri, Uzman Psikolog Cevher Sönmez,  Sivil Toplum Kuruluşları ile Diyarbakır’daki bir çok iş insanı, Diyarbakır esnafı, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.







Açılış töreninde konuşan Pekdemir, Diyarbakır'ın geleceği için birlikte çalışma çağrısı yaparken, kadın kollarının destekleri için teşekkür etti. Pekdemir, Diyarbakır'ın kalkınması ve halkının refahının artması için adil, şeffaf ve etkin bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.




Pekdemir, “Açılışımıza katılan tüm dava arkadaşlarıma, partililerimize ve değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkür ederim” dedi.
CHP'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan Pekdemir, halkın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaklarını ve Diyarbakır'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.



Açılış töreninde bulunan katılımcılar da Pekdemir'e desteklerini göstererek seçim sürecinde aktif rol alacaklarını ifade ettiler.



Pekdemir'in seçim bürosunun açılışı, CHP'nin Diyarbakır'da ciddi bir şekilde seçim kampanyası yürüttüğünü ve halkın beklentilerine cevap vermek için çaba gösterdiğini gösteriyor.



Diyarbakır halkının, önümüzdeki yerel seçimlerde değişim ve yenilik arayışında olduğu ve CHP'nin bu taleplere yanıt vermeye hazır olduğu görüldü. Pekdemir gün boyu seçim bürosuna gelen misafirleri ağırladı.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   CHP CHP Diyarbakır Büyükşehir belediye başkan adayı Cafer Pekdemir Diyarbakır Büyükşehir belediye başkan adayı Cafer Pekdemir Cafer Pekdemir

Tümü