Pekdemir ve Kaçmaz ailelerinin Mutlu günü

Diyarbakır’ın sevilen ve tanınan simalarından İş adamı Cafer Pekdemir’in oğlu Serdar Pekdemir ile işadamı İsmet Kaçmaz ailesinin kızı İpek kaçmaz Babil Garden Kır Düğün Salonu’nda adeta dillere destan bir düğün merasimi ile hayatını birleştirdi.

15:22:14 | 2023-08-28

Diyarbakır’ın yanı sıra, bölgemiz genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren düğün törenine, oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, her iki ailenin dost ve akrabaları, damat ve gelinin arkadaşları, sevenleri, Muhtarları,Bölgemizin kanaat önderlerinin yanı sıra, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, kalabalık bir davetli topluluğu ile, Diyarbakır’ın tanınmış simaları düğünde bir araya geldi.

Babil Garden Kır Düğün Salonunda düzenlenen düğüne, tanınmış iş adamları kanaat önderleri ve kalabalık bir esnaf topluluğunun da bulunduğu binlerce davetli katıldı.  Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, Babil Garden Kır Düğün salonu düğün salonunda oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı ve adeta rüya gibi geçen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, düğüne katılan misafirler, hayatlarını birleştiren genç çiftin bu mutluluğuna ortak oldular. Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, yaklaşık  binin üzerinden davetli, bu mutlu gecenin tadını çıkardılar.



Damadın babası iş adamı Cafer pekdemir  ile gelinin babası iş adamı  İsmet Kaçmaz , gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikleriyle, örnek bir ev sahipliği sergilediler. Konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden iş adamı Cafer Pekdemir ve İsmet Kaçmaz , gecenin sonunda yine konukların kapıya kadar eşlik ederek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler.

NİKAH ŞAHİTLİKLERİNİ SİYASİLER VE İŞADAMLARI YAPTI

Çiftin nikah şahitliklerini ise, Diyarbakır CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır CHP İl Başkanı Abdullah Atik, Ticaret Sanayi Odası İkinci başkanı Erdal Avşar, Ticaret odası  Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman  Papatya , Kuyumcular Odası Çarşı Başkanı  Hacı Sabri Sanal,İş adamı İlhan Karadede ve iş adamı Murat İleri ,yaptı.

Unutulmaz anlara sahne olan gecede, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.

Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı. Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler.  Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken, gecenin sonunda oluşan takı kuyruğu ise, görülmeye değerdi.




Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe parçalarla, davetliler, adeta müziğe ve eğlenceye doydular. Davetliler de söylenen parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar. Bu arada müzik ekibinin gelin ve damada havada uçuşan dolarları toplamakta adeta zorlandıkları gözlendi. Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Havai fişekler ise, geceye ayrı bir renk kattı. Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.

Dillere destan düğün töreni sonrası, mutluluklarını dile getirirken duygulanan damadın babası iş adamı Cafer Pekdemir, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.



Bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese şükran duyduklarını da dile getiren İş adamı Cafer Pekdemir, “Cenab-ı Allah; razı olsun, bizleri böylesi anlamlı ve özel günümüzde kıymetli zamanlarını ayırarak, davetimize katılan değerli misafirlerimizden razı olsun. Çok muhteşem bir geceydi. Serdar oğlumuz ile İpek kızımızın bu mutlu gününde bir arada olmanın çifte mutluluğunu yaşadık. Bizleri yalnız bırakmayan gerek siyaset dünyasındaki dostlarımıza, gerek iş dünyasında ki dostlarımıza bunların yanı sıra eş, dost, arkadaş ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

ÖZEL HABER :YILMAZ ACU




ETİKET :   İş Adamı Cafer Pekdemir’in Oğlu Serdar Pekdemir Işadamı İsmet Kaçmaz İpek Kaçmaz

Tümü