PROF. DR. İBRAHİM BATMAZ’A ‘GENÇ ARAŞTIRMACI ÖDÜLÜ’

ANTALYA/ Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) Merkez ve Antalya şubelerinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi’ 17-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında, Antalya Belek’te yapıldı.

13:54:23 | 2022-05-28

Oldukça yoğun bir katılımın yaşandığı kongrede, ‘Genç Araştırmacı Teşvik Ödülü’, Dicle Üniversitesi’nin başarılı akademisyenlerinden Prof. Dr. İbrahim Batmaz’a verildi.


Romatizmal hastalıklarla ilgili güncel tanı, tedavi ve uygulamaların tüm yönleri ve detaylarıyla tartışıldığı, günlük pratik çalışmalarda yardımcı olacak son yenikliklerin, kendi alanında deneyimli, yerli ve yabancı akademisyenler tarafından multidisipliner olarak ele alındığı kongre, Antalya’da geniş bir katılımla yapıldı.



Kongreye, Türkiye Romatizma ve Araştırma Derneği (TRASD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şebnem Ataman, TRASD Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İlhan Sezer ile, yurt içi ve yurt dışından birçok üniversiteye mensup doktorlar, akademisyenler, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Dicle Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. İbrahim Batmaz, Genç Araştırmacı Teşvik Ödülü alarak, büyük bir başarıya imza attı.




Türkiye Romatizma ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şebnem Ataman, yaptığı araştırmalarla Romatoloji Bilimi’ne sağladığı katkılar nedeniyle, jüri üyeleri tarafından 2022 Yılı ‘Genç Araştırmacı Teşvik Ödülü’ne, Prof. Dr. İbrahim Batmaz’ın layık görüldüğünü belirtti.


BU GURUR, DİCLE ÜNİVERSİTESİ’NİN

Açıklamalarda bulunan Dicle Üniversitesi’nin başarılı akademisyenlerinden Prof. Dr. İbrahim Batmaz, şunları söyledi: ‘Bu ödülü almamda bilimsel çalışmalarımda emeği geçen hocalarım ve tüm klinik ekibime, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.



Ayrıca, beni bu ödüle layık gören Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) üyelerine de teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.


Bu ödülü başta Dicle Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon kliniği olmak üzere kadim şehrimize hediye etmek istiyorum. Başarı, Dicle Üniversitesi’nin başarısıdır’.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü