RABBİMİZ’İN RAHMETİ VE MERHAMETİ, KÂİNATLARI KUŞATIR

D.BAKIR- Elbey İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ali İhsan Elbey, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

21:54:37 | 2021-04-12

Mesajında, 11 Ayın Sultanı, Şehr-i Ramazan’ın, anlatmakla bitmeyecek İlahi Rahmetlerle dolu olduğuna dikkati çeken Elbey İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ali İhsan Elbey, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Ramazan Ayının, manevi kazanımlarının yanı sıra, bedensel ve toplumsal hayatımıza sağladığı faydaları da saymakla bitmez.

 

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, bu ayda indirilmiş ve insanlığın önünde yine insani değerlerle hitap eden yepyeni ufuklar açarak, ebedi saadet ve kurtuluşa giden yolu göstermiştir. Ayrıca, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olan mübarek Kadir Gecesi de, yine bu kutlu zaman dilimi içindedir. İftar ve sahurların tadı ve manevi güzelliği, kelimelere sığmayacak kadar özel ve güzeldir.

 

Dolayısıyla bütün ibadetlerimizi yerine getirirken dualarımızı da eksik etmemeliyiz. Bu ayın feyzi ve bereketiyle gönül inceliğine kavuşan müminler, ahlaki ve insani hasletlere daha bir sıkı bağlanırlar. Ramazan ayında kalpler yumuşar, sevgi ve muhabbet doyumsuz bir hal alır. Ayrıca, mübarek Ramazan Ayı bir mekteptir, tok olanlara açın halinden anlamayı öğretir. Oruç ibadetiyle iradeleri güçlendirir, iftar ve sahur vakitleriyle zamanı disipline ettirir. İnananları, topyekün bir yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmaya sevk eden Ramazan ayı, nihayetinde bayram coşkusu ve sevinciyle bizlere kucaklamayı ve kucaklaşmayı öğretir. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş fırsatı olan mübarek Ramazan ayına, hamdolsun ki, Yüce Rabbimiz, bizleri bir kez daha eriştirerek, nasiplendirdi ve onurlandırdı. Cenabı Hak, hepimizi bu rahmet ikliminin feyiz ve bereketinden nasiplenenlerden eylesin. Bu mukaddes zaman dilimini, zorda ve darda olan vatandaşlarımız ve bütün din kardeşlerimiz için birer inşirah kapısı, ümmetimizin selameti için de vesile kılsın inşallah’.




ETİKET :  

Tümü