‘RAMAZAN AYININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM’

D.BAKIR- Diyarbakırlı iş adamı Şeyhmus Karakuş, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı bir kutlama yayınladı.

13:14:11 | 2021-04-12

Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, mesajında tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirterek, duygularını şöyle dile getirdi:

 

‘Ramazan ayının verdiği bereket ve huzurun, İftar sofralarınızı şenlendirmesi dileğiyle, saygıdeğer halkımızın mübarek Ramazanı Şerif’in en halisane duygularımla kutluyorum. Ellerimizin, dillerimizin ve kalplerimizin huşu içinde, Yüce Mevlamız’a yöneldiği bu kutlu Ramazan Ayının, aziz milletimiz ve bütün insanlık alemine, hayırlara vesile olması niyazıyla, ‘Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan’ diyoruz. Bütün insanlık olarak zorlu bir sınavdan geçiyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıllık süre zarfında, milyonlarca insan hayatını kaybederken, bir o kadarı da tedavi sonucu iyileşerek sağlığına kavuştu. Bunun yanı sıra, yine milyonlarca insan, yoğun bakım ünitelerinde yaşam savaşı vermekte, ölümle yaşam arasındaki ince çizgideler. Özellikle son günlerdeki tablo, bir hayli ürkütücü ve endişe verici. Gerek kayıplarımız ve gerekse pandemiye yakalanan insanlarımızın sayısı, bir hayli artmış durumda. Bazı kentlerimizde ise, durum kritik bir noktaya geldi. Cenabı Allah’tan umutlarımız azalmak bir yana, her geçen gün daha artacak. Mübarek Şehri Ramazan ve sinesinde barındırdığı Mukaddes Kadir Gecesi hürmetine, Cenabı Rabbim’den niyazımız, başta bütün dünya insanlarının muzdarip olduğu bulaşıcı pandemi olmak üzere, bütün sıkıntılarımızın sona ermesidir.

 

SOFRALARIMIZDAN BOLLUK, BEREKET VE NEŞE EKSİK OLMASIN

 

Ramazan Ayının, bolluk, bereket ve hoş görü olduğuna dikkati çeken Şeyhmus Karakuş, sözlerini şöyle tamamladı: ‘Bizleri böylesine kutlu zaman dilimlerine kavuşturan Yüce Rabbimiz, sonsuz rahmeti, merhameti ve mağfiretiyle, kâinatı onurlandırmaktadır.

 

Kadir Gecesi ve akabinde yaşayacağımız mübarek Ramazan Bayramı’na huzur ve güven içinde kavuşabilmek, hepimizin ortak niyazıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, On bir ayın sultanı Ramazan ayının başta aziz milletimiz ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünyaya sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini; Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini en kalbi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü