SAĞLIK-SEN’DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Ergani İlçesinde Şehit ve Gazi Ailelerine İftar yemeği verdi.

11:33:29 | 2018-06-01

D.BAKIR- Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Diyarbakır’ın Ergani İlçesinde, oldukça geniş katılımlı bir İftar yemeği verdi.

Ergani ilçesinde düzenlenen, Sağlık-Sen Diyarbakır İl Şubesi tarafından organize edilen İftar yemeğine Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlüğü yetkilileri de misafir olarak davet edildi.

 

KAYMAKAM MESUT ÇOBAN DA KATILDI

İftar yemeğine Ergani Kaymakamı Mesut Çoban’ın yanısıra, kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri, kanaat önderleri, Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Ergani İlçe Başkanı Şükran Sayan, Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlüğü yetkilileri, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve yaklaşık 500 şehit ve gazi yakınları katıldı.

Bir restaurantta düzenlenen İftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, şunları söyledi:

‘Aziz ve Mübarek bir Ramazan-ı Şerif akşamında, böylesi bir iftar yemeğinde şehit ve gazi yakınlarımızla bir araya gelmenin tarifi imkânsız mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatanımız, milletimiz ve ülkemizin bekası için bir an bile düşünmeden canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi, bu Mukaddes gece vesilesiyle bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Hayattaki gazilerimize de Yüce Rabbim’den; bir ömür boyu, sağlık, mutluluk huzur dolu günler niyaz ediyorum’.

NURHAK ENSARİOĞLU: KAPIMIZ SİZE HER ZAMAN AÇIKTIR

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ise şunları söyledi:

‘Mukaddes Ramazan-ı Şerif Ayında, aziz şehitlerimizin emanetleri olan yakınları ve gazilerimizle aynı sofrada İftar açmak, bizim için büyük mutluluk kaynağıdır.

Ramazan-ı Şerif Ayının bu müstesna iklimi ve birleştirici atmosferinde, siz değerli şehit aileleri, gazilerimiz ve onların aileleriyle, İftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyim. Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için sizlere, şahsım ve tüm arkadaşlarım adına şükranlarımı arz ediyorum.

Aziz vatan toprağımız ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize, Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de bir ömür boyu sağlık ve mutluluk niyaz ediyorum.

Rabbim; tuttuğumuz oruçları kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Cenab-ı Allah’tan; aziz şehitlerimize gani gani rahmet niyaz ediyoruz. Millet olarak birlik ve beraberliğimiz, ilelebet böylesi güçlü ve bir beraber olarak daim olsun. Bir büyük devlet ve millet olarak bugün Ramazan’ın kucaklayan ve birleştiren ikliminde kardeşlik havasını, hep beraber soluyoruz.

Bizler bugün rahat ve huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve sevgili gazilerimize borçluyuz. Birlik ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmaması en büyük temennimizdir.

Kapımız her zaman aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine açıktır. Elimizden gelen bütün çabayı onlar için sarf etmek, bizim boynumuzun borcudur. Gerçi ne yapsak da, onların haklarını ödeyemeyiz. Ama en azından onların emaneti olan çocuklarına, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet,  fedakâr gazilerimize de yaşamları boyunca, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz’.

HABER: YILMAZ ACU/ERGANİ 

 




ETİKET :   Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu Ergani İlçesinde Şehit ve Gazi Ailelerine İftar yemeği verdi.

Tümü