SARAÇOĞLU BÖREK CAFE, DUALARLA HİZMETE AÇILDI

D.BAKIR/ Son yıllarda gözle görülür bir gelişme kaydeden Diyarbakır’da, bu gelişmelere paralel olarak, yeni iş yerleri de hizmete açılmaya devam ediyor.

15:59:53 | 2021-12-26

Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent semtinde hizmete giren Saraçoğlu Börek Cafe’nin açılışı, Diyarbakır’ın tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Açılışa, siyaset, spor, sanat ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra, Oda, Borsa yetkililerinin yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarına mensup yetkililer, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.


Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Kayapınar İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, açılışa katılan isimler arasında yer aldı.


Ayrıca, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı.Cihad Kayhan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Bozkuş, MÜSİAD Eski Başkanı İsmail Özşanlı, MÜSİAD Diyarbakır Genç İş Adamları Derneği Başkanı Enes Akdemir, Diyarbakır Kuaförler Odası Başkanı, Cemil Değirmenci,



Medreseler ve Alimler Derneği Başkanı Tayyip Elçi, Ak parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahsum Melikoğlu,Meşhur Ciğköfteci Hacı Siraç işletmecisi Ömer Tinte,Genç Müsiad Başkanı Süheyb Çelik, açılışa katıldılar. Çok sayıda çelenk ve masa çiçeğinin gönderildiği açılışa, işletme adeta çiçek bahçesine döndü.



LEZZET KERVANINA YENİ BİR ŞUBE DAHA KATILDI

Açılış öncesi, Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ve bütün katılımcılar dua etti. Yeni hizmete giren işletmenin, Diyarbakır’a hayırlı olması temennisinde bulunan Müftü Karabayır, her yeni açılan işletmenin, hem kentimizin ekonomisine katma değer kattığını ve hem de istihdama katkı sağladığına vurgu yaptı.


Açılış öncesi, bütün misafirlerini kapıda karşılayan, bulundukları süre içinde bütün misafirleriyle özel olarak ilgilenen ve sonrasında misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak, örnek bir ev sahipliği sergileyen Genç Girişimci işletmeci Mücahit Çimen, davetlilerden tam not aldı.

Açılış öncesi, kurban kesilirken, gelen bütün misafirlere, patatesli, kıymalı kol böreği ikram edildi.   


BOL ÜRÜN ÇEŞİDİ VE UYGUN FİYATLAR

Diclekent Bulvarı Medya Kavşağı Meram 2 Sitesi altında hizmet sunacak olan Saraçoğlu Börek Kır Pidecisi, oldukça zengin ürün çeşidiyle, her damak tadına hitap ediyor.

Pandemi kurallarına azami ölçüde riayet edilen, temizlik ve hijyenin hep ön planda tutulduğu işletmede, sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan tüm pide, börek, boğaca çeşitlerini bulabilmek mümkün. Deneyimli ellerin, hijyenik ortamda hazırladığı birbirinden leziz ürünler, güler yüzlü personeller tarafından misafirlere takım ediliyor.


HERKESE VE HERKESEYE HİTAP EDEN İŞLETME

Ürünlerin günlük ve taze olarak ikram edildiği Saraçoğlu Börek  Cafe Kastamonu Kır Pidecisi, enfes ürünleriyle, her zevke hitap eden bir menüye sahip. Kıymalı, peynirli, patatesli, ıspanaklı, peynirli su böreği, Kürt böreği ile, kıymalı, peynirli, patatesli, tavuklu pide ve kaşarlı sucuklu pideler, sektörün tecrübeli ustaları tarafından hazırlanarak, misafirlere ikram ediliyor. 


Ayrıca, kıymalı, peynirli, patatesli, sade boğaca çeşitleri, nefis çıtır çıtır simitler, peynirli, zeytinli, patatesli ve kıymalı açma çeşitleri, güler yüzlü personeller tarafından sunum yapılıyor. Soğak sandviç, tost, köfte, gözleme ve oldukça zengin çeşitleriyle kahvaltı çeşitleri, sütlü tatlılar, Gaziantep katmeri, vatandaşların beğenisine sunulmuş durumda.


ANNELERİMİZİN HAZIRLADIĞI LEZZETLERİ SUNUYORUZ

Açıklamalarda bulunan işletmeci Mücahit Çimen, böyle bir tesisi daha Diyarbakır’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘21 yıl kadar önce Merkez Yenişehir İlçemiz Ofis semti Ekinciler caddesi üzerinde hizmete sunduğumuz Saraçoğlu Cafe  Börek Salonumuz, bir hayli ilgi görüyor.



Diyarbakırlı vatandaşlarımızın yanı sıra, kentimize gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biri olan salonumuza olan ilgi, bizleri bir hayli memnun etti. Birçok vatandaşımızdan, sürekli büyüyen ve gelişen Kayapınar İlçemizde bir şube açmamız yönünde telkinler alıyorduk. Bunun üzerine, Kayapınar’da bir şube açmaya kararı aldık. İşletmelerimize gelen vatandaşlarımızı müşteri değil, ‘misafir’ olarak görüyor ve bu şekilde ağırlıyoruz.


ALO PAKET SERVİSİ İLE, SİPARİŞLER TESLİM EDİLİYOR

Oldukça zengin bir menüye sahip olan işletmemizde, farklı damak tatlarına hitap ediyor. Esasında, annelerimizin senelerce evlerimizde hazırladığı el emeği göz nuru ürünleri, bizler şimdi bütün Diyarbakır halkının beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Ofis Ekinciler caddesi üzerinde bulunan Merkezimize 224 37 73 veya 0 543 900 21 21 numaralı GSM telefonumuzla ulaşarak, vatandaşlarımız siparişlerini verebilirler.


Kayapınar İlçemiz Diclekent Bulvarı Medya Kavşağında bulunan Şubemize ise, 236 53 53 veya 0 501 366 00 21 numaralı GSM telefonumuzdan, siparişlerimizi alıyoruz.

İşletmemizin, bütün Diyarbakır halkına hayırlı olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.’.

HABER. YILMAZ ACU

 

 




ETİKET :  

Tümü