Şehir Kitap Kırtasiye para yerine takasa gidecek

Diyarbakır'da kırtasiye sektörüne adını yazdıracak olan Şehir Kitap Kırtasiye yapacağı yeniliklerle anasınıfından, üniversiteye kadar bütün öğrenci ve velilerinin uğrak yeri haline gelecek.

13:30:56 | 2018-09-15

Şehir Kitap Kırtasiye'de sezon açılışına özel olarak alışverişte para yerine takas uygulaması yapılacak. Türkiye'de ilk kez bir işletme de sezon açılışına özel olarak para yerine takas usulüne gidecek. Diyarbakır'da kurulu olan ve Kırtasiye sektörüne okulların açılmasıyla hizmet edecek olan Şehir Kitap Kırtasiye sezon açılışına özel olarak para yerine takas usulüne gidecek. 




Yakın zamanda sezon açılışı yapılacak olan Şehir Kitap Kırtasiye sezon açılış günü para yerine yumurta, tavuk, horoz ve buğday kabul edecek. Para yerine, yumurta, tavuk, horoz ve buğday Diyarbakır'da yakın bir zaman içerisinde sezon açılışı yapılacak olan ve yapacağı etkinliklerle adını sıkça duyacağımız Şehir Kitap Kırtasiye İşletmecisi Mikail Adıgüzel, "Biz Şehir Kitap Kırtasiye olarak kırtasiye sektörüne yenilik ile geliyoruz. 
 

 
 
İşyerimizin kırtasiye sezonu açılışına özel olarak alışverişlerde takas usulü yapacağız. Müşterilerimize sezon açılışına özel olarak para yerine yumurta, tavuk, horoz ve buğday gibi ürünler kabul edeceğiz. Buradaki amacımız yerli mala destek vermek ve eski usul nostaljik bir alışverişi müşterilerimize hatırlatmaktır" dedi. 'Markalaşmayı hedefledik' Şehir Kırtasiye olarak bulundukları çevreden tıpkı bir su halkası gibi sürekli genişleyen ve markalaşmayı hedeflediklerini de dile getiren Adıgüzel, "Bulunduğumuz çevreden tıpkı büyüyen bir su halkası gibi sürekli genişleyen ve markalasmayı hedeflemek bizi en büyük arzumuz. Okul yaşamında hayatı kolaylaştırmak verimliliği arttırmak amacı ile gereken ürünlerin dağıtımını en müsait şartlarla tüketiciye erişmesini temin ediyoruz.

 


Bunu gerçekleştirirken müşterilerimizin, hissedarlarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini temin edebilen büyük şirket olmaya çalışıyoruz" diye konuştu. 'Hem esnafın hem vatandaşın alım gücü düştü' Hem esnafın hemde vatandaşın alım gücünün düştüğünü de sözlerine ekleyen Adıgüzel, "Bizler kırtasiyeciler olarak okul sezonunun açılışını önceki yıllara oranla daha az heyecanla bekler hale geldik. Çünkü öyle bir süreçten geçiyoruz ki hem esnafın hem de vatandaşın alım gücü gün geçtikçe düşmeye başlıyor.  
 


 
Ancak biz Şehir Kitap Kırtasiye olarak ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamaya çalışıyoruz. Güçlü bir iletişim ile tüketicimizle aramızda duygusal bir bağ yaratmak ve müşteri sadakatini sağlıyoruz" dedi. “Kırtasiye kırtasiyeciden alınır” Şehir Kitap Kırtasi İşletmecisi Mikail Adıgüzel sözlerine şöyle devam etti. “Okul sezonu yaklaştığı zaman büyük marketlerin kırtasiye ürünleri satması doğal olarak bizim sektörümüzü olumsuz etkiliyor. 





Bizler Sağlık Bakanlığı’ndan Ticaret Bakanlığı’na kadar her zaman denetim altında tutuluyoruz. Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı denetlemelerde; uçucu solvent içeren maddeler var mı, kokulu madde satılıyor mu ve ürünler kanserojen madde içeriyor mu vb. gibi kontroller ele alınıyor.  
 

 
Aynı şekilde Ticaret Bakanlığı’nın yaptığı denetlemelerde de ürünlerin üzerinde fiyat, barkot var mı, satılan ürün sahte mi gerçek mi, faturası var mı yok mu vb. kontroller yapılıyor. Bizim sattığımız her ürün hem kalite hem de sağlık açısından tamamen güvenilir ve faturalı malzemelerdir.





Buradan velilere ve öğrencilere 'kırtasiye kırtasiyecilerden alınır' demek istiyorum" dedi. Adıgüzel son olarak kırtasiye ihtiyacı olan öğrenci velilerini Fırat Mahallesi Baba Tahir Caddesi Yılsa Elit Sitesi Altı Maya ve Yediiklim Okulları Karşısı (Yeni stadyum civarı) Kayapınar/Diyarbakır adresinde bulunan Şehir Kitap Kırtasiye isimli kırtasiyelerine beklediklerini belirtti. 






ÖZEL HABER.YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü