SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞU: NERİMAN BAYAN KUAFÖRÜ

D.BAKIR/ Neriman Günaydın Bayan Kuaförü, tam 20 yıllık deneyimi ile çok yönlü hizmet sunmaya devam ediyor.

13:35:37 | 2022-05-15

Merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi Azadi Sokak Tan City Altı No: 14/AE Bağcılar Adresinde, hizmet sunmaya devam eden Neriman Bayan Kuaförü, sektörünün en gözde kurumu olarak, deneyimli ve güler yüzlü kadrosu eşliğinde, geniş bir yelpazede hizmetlerini sürdürüyor.






A’DAN Z’YE TÜM HİZMETLER ÖZENLE YAPILIYOR


20 yıldan bu yana hizmet sunmaya devam eden Neriman Bayan Kuaförü, tüm hizmetlerini, gerek ayrı ayrı, gerekse paket olarak son derece ekonomik fiyatlarla, müşterilerine sunuyor.
Kaş, bıyık, yüz maskesi, saç kesimi, fön, ombre, dip boyası, röfle, topuz, gelin başı, türban, ağda ve doğal maske hizmetleri, deneyimli ve tamamı bayan olan personellerimiz tarafından özenle gerçekleştiriliyor.
Teknolojinin en gelişmiş cihazlarıyla, sektörün tecrübeli kadrosu öncülüğünde sunulan hizmetlerden yararlanan vatandaşlar ise, bir hayli memnunlar. Son derece kaliteli hizmetler, ekonomik fiyatlarla sunularak, olabildiğince geniş bir kitlenin faydalanması sağlanıyor.



Açıklamalarda bulunan İşletmeci Neriman Günaydın senelerdir sundukları kesintisiz hizmetle, sektörde ihtiyacı hissedilen ciddi bir boşluğu doldurmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘Kampanyalı yapılan her işlemde, indirim olanağı sağlıyoruz. Tamamen hijyenik ve steril bir ortamda, gayet ekonomik fiyatlarla sunduğumuz hizmetlerimizden faydalanmak isteyen herkesi, Merkezimize bekliyoruz. Unutmayın, çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.




0 537 041 43 18 numaralı telefonumuzdan, bizimle irtibat kuran vatandaşlarımıza, gerekli her konuda yardımcı oluyoruz.
Profesyonel kadromuz eşliğinde, son derece gelişmiş cihazlar eşliğinde özenle yapılan, temizlik ve hijyene azami ölçüde dikkat ettiğimiz bir ortamda, kaliteli, konforlu ve bir o kadar da ekonomik fiyatlarla sunduğumuz hizmetlerimizden yararlanmak isteyen tüm bay ve bayanları, merkezimize davet ediyoruz’.


HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü