Selahattin Eyyubi Mahallesi Muhtar Adayı Mahsum Aslan: Daha güzel bir mahalle için adayım"

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ne bağlı Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde muhtar adayı olan Mahsum Aslan, mahalle için daha yaşanabilir bir ortam oluşturmayı hedefliyor.

18:08:45 | 2024-02-15

1991 yılında Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde doğan ve bilgisayar programcılığı alanında üniversite eğitimi almış olan Aslan, evli ve bir çocuk babasıdır. Adaylığıyla ilgili olarak "Daha güzel Selahattin Eyyubi Mahallesi için aday oldum" diyerek projelerini açıkladı.


Aslan'ın projeleri arasında öne çıkanlar şunlardır:


1.    Sokak Kütüphanesi Kurulması: Artan kitap ve dershane maliyetlerinden dolayı öğrencilere destek olmak amacıyla mahallede sokak kütüphanesi kurulması.
2.    Taziye Yeri Kurulması: Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde taziye yeri oluşturulması ve bu alanda hizmetlerin sağlanması.
3.    Mahalle Web Sitesi Kurulması: Mahalle adına bir web sitesi oluşturulması ve mahalle ile ilgili bilgilerin ve etkinliklerin paylaşılması.
4.    Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurulması: Mahalle adına sosyal yardımlaşma derneğinin kurulması ve ihtiyaç sahiplerine destek sağlanması.
5.    Geri Dönüşüm Kutularının Yerleştirilmesi: Belirli caddelere geri dönüşüm kutularının yerleştirilmesi ve çevre bilincinin arttırılması.
6.    Engellilerin İhtiyaçlarının Karşılanması: Bedensel engelli bireyler için tekerlekli sandalye ve akülü araba gibi ihtiyaçların karşılanması.
7.    Kültürel ve Sanatsal Etkinliklerin Düzenlenmesi: Çocuklar için kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenlenerek sosyal etkileşimin arttırılması.
8.    Sosyal Yardımların Dağıtılması: Mahalledeki ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımların düzenli olarak dağıtılması.
9.    WhatsApp İhbar Hattı Kurulması: Mahalle adına bir WhatsApp ihbar hattının oluşturulması ve mahalle ile ilgili şikayet ve önerilerin iletilmesi.
10.    Uyuşturucuyla Mücadele için Ofis Kurulması: Uyuşturucuyla mücadele kapsamında rehabilitasyon ve danışmanlık hizmetlerinin verileceği bir ofis kurulması ve bu alanda uzman ekip ile iş birliği yapılması.
Mahsum Aslan, Selahattin Eyyubi Mahallesi için yapmayı planladığı projelerle vatandaşların beklentilerine cevap vermek ve mahalleyi daha yaşanabilir bir hale getirmek için adaylığını açıklamıştır.




ETİKET :   Selahattin Eyyubi Mahallesi Muhtar Adayı Mahsum Aslan

Tümü