Semih Yıldırım, Yenişehir'in Yeni Yüzü Olmak İçin Yola Çıkıyor

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinin geleceğine yönelik umut dolu bir aday daha sahneye çıkıyor. Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı olarak gösterilen Semih Yıldırım, ilçenin tüm sakinlerinin hizmetinde olacağını ve el birliğiyle sorunları aşacaklarını ifade ediyor.

12:50:40 | 2024-02-09

İstihdama yönelik çalışmalar yapan genç girişimci ve işadamı kimliğiyle gönüllere taht kuran Yenişehir Belediye Başkanı adayı Semih Yıldırım, doğduğu topraklara hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını ve herkesin kapısının kendisine açık olacağını vurguluyor. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkesin yanında olacaklarını belirten Yıldırım, halka hizmetin, hakka hizmet olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda çalışacaklarını ifade ediyor.



İş hayatında başarılı bir kariyere sahip olan Semih Yıldırım, ülkenin ve bölgenin hizmet anlamında yetersiz kaldığını gözlemleyerek adaylık yolculuğuna adım attı. Adil belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini ve herkesin hakkını eşit şekilde savunacaklarını dile getiren Yıldırım, seçilmesi halinde Yenişehir ilçesinde yaşayan herkesin destekçisi olacağını söylüyor.



Yıldırım'ın vaatleri arasında kadına şiddetin sonlandırılması, sokak hayvanlarına sahip çıkılması, temiz bir çevrenin sağlanması, aş evlerinin kurulması ve her kesimin sorunlarının çözümü için çaba harcanması yer alıyor. Ayrıca, tüm halkın yanında olacaklarını ve hiçbir ayrımcılık yapmayacaklarını belirtiyor.


Semih Yıldırım'ın liderlik edeceği belediyenin Türkiye'de parmakla gösterilecek bir örnek olacağına inanan destekçileri, onun dürüst ve şeffaf bir şekilde belediyecilik yapacağına güveniyorlar. Yıldırım'ın, insanlık için mücadele edecek, makam delisi olmayacak ve her zaman halkın yanında olacağına olan inancı, seçmenlerin desteğini kazanmasına yardımcı oluyor.




Merhum Necmettin Erbakan'ın izinde ilerleyerek tarihi hizmetlere imza atmayı hedefliyor. Yıldırım'ın Yenişehir için hayata geçireceği projeler ve vaatler, ilçenin geleceği için umut verici bir aday profili çiziyor.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Yenişehir Yenişehir İlçesi Diyarbakır Yenişehir Diyarbakır Yenişehir belediye başkan adayı Yenişehir belediye başkan adayı Yeniden Refah Partisi Semih Yıldırım Yenişehir belediye başkan adayı Semih Yıldırım Yeniden Refah Partisi Yenişehir belediye başkan adayı Yeniden Refah Partisi Yenişehir belediye başkan adayı Semih Yıldırım

Tümü