SEVEN: BU GECE DUALARDA BULUŞALIM

D.BAKIR/ Tarım ve Orman Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Erdal Seven , yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

17:58:41 | 2023-04-16

Kadir Gecesi’nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken Tarım ve Orman Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Erdal Seven , mesajında şu görüşlere yer verdi:


‘Kıymetini anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağı, adeta zamanın durup, insanlık Âleminin sonsuz bir rahmet, merhamet ve mağfiret kuşağıyla sarıp sarmalanacağı bir kutsi geceye daha kavuşmanın huzur ve tarifiz heyecanını yaşıyoruz. Bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet, bütün kâinat için.
Kadir Gecesi, Yüce Rabbimiz’in bizlere içinde sayısız lütuflar ve müjdelerle dolu bir hediyesidir


Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, bu gecenin faziletinden olabildiğince yararlanacağız.
Cenab-ı Allah; bu mukaddes gecenin hatırına, vatanımız ve bütün İslam Âlemi’ni her türlü şer odaklarının kirli tuzaklarından, bulaşıcı salgın hastalıklar başta olmak üzere, kaza ve belalardan muhafaza eylesin.
Bu kutsi zaman diliminde, bütün dualarınızın Cenab-ı Allah katında, kabulünü niyaz ediyorum. Kadir Gecesi, kalbimiz ve iç dünyamıza bir yolculuk yaparak, bir duygu fırtınası yaşamamız, arınmamız, Âlemi İslam ve bütün insanlığın kutlu değerlerle onurlanmasına vesile olsun. Bu vesileyle, mezarlıklara akın edecek, son dönemde yaşadığımız bulaşıcı hastalıklar, depremler ve sel baskınlarında hayatını kaybedenler ile, bütün medfunlarımızın ruhuna, Dualar okuyacağız.


Bu özel günlere, bizleri bir kez daha kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günleriniz ve gecelerinizin Kadir Gecesi tadı ve bereketinde olması dileğiyle, saygıdeğer halkımız ve bütün İslam âleminin Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :   Tarım ve Orman Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Erdal Seven

Tümü