Şeyh Şamil Mahallesi'nde Hizmet İçin Yola Çıkan Muhtar Adayı: Ekrem Çiçek

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Şeyh Şamil Mahallesi'nde muhtar adayı olan Ekrem Çiçek, tüm halkın desteğini beklediklerini ifade etti. Çiçek, Allah'ın izniyle mahalle sakinlerine hizmet etmek için yola çıktıklarını ve her kesimin sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

13:11:08 | 2024-01-28

Çiçek, mahallelerinde yaşayan her kesime seslenerek, emeklilerden gençlere, engellilerden yaşlılara, işçilerden memurlara kadar herkesin sorunlarına çözüm bulacaklarını ve mazlumların, fakirlerin sesi olacaklarını söyledi. Ayrıca, mahalle sakinlerinin her zaman yanlarında olacaklarını ve kapılarının her zaman açık olacağını vurguladı.


Ekrem Çiçek Kimdir?


1967 yılında Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nin Demirli Köyü'nde doğan Ekrem Çiçek, ailesinin 9 çocuğundan üçüncüsü olarak dünyaya geldi. Aynı yıl içerisinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Şeyh Şamil Mahallesi'ne göç ettiler ve o günden beri aynı mahallede yaşamaktadır. İlkokulu temel eğitim ilkokulunda tamamlayan Çiçek, ortaokulu Atatürk Ortaokulu'nda okudu ve lise eğitimini Diyarbakır Lisesi'nde tamamladı.


1990 yılında askerlik görevini yerine getiren Çiçek, 1995 yılında evlendi ve altı çocuk babasıdır. 1993 ve 2000 yılları arasında esnaflık yapan Çiçek, aynı zamanda inşaat sektöründe serbest meslek sahibi olarak çalıştı. Siyasi alanda da aktif olan Çiçek, 2005-2006 yılları arasında Demokrat Türkiye Partisi'nin il sekreterliğini yaptı. 2014 yılından beri ise Uluslararası Yardım Eli Derneği'nin Diyarbakır şubesinde gönüllü olarak insani yardım faaliyetlerinde bulunmaktadır.
Şimdi ise halkına daha iyi hizmetler sunmak için Şeyh Şamil Mahallesi muhtarlığı için aday olduğunu belirten Çiçek, tüm dostlarının, arkadaşlarının ve akrabalarının desteğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

 




ETİKET :   Ekrem Çiçek Şeyh Şamil Mahallesi Diyarbakır Bağlar Muhtar Adayı

Tümü