Sıtkı Usta’ya Türk Sporu’na katkı ödülü

DİYARBAKIR’IN KADAYIF MARKASI OLAN SITKI USTA AİLESİNE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN ‘TÜRK SPORU’NA KATKI ÖDÜLÜ’ VERİLDİ.

21:01:42 | 2023-12-13

Diyarbakır’ın kadayıf markası olan Sıtkı Usta ailesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Türk Sporu’na Katkı Ödülü’ verildi.

İtalya’da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonasında Portekiz’i yenerek şampiyon olan Down Sendromlu Özel Sporcular, Futsal Milli Takımını misafir eden Diyarbakır’ın markası Kadayıfçı Sıtkı Usta ailesine Gençlik ve Spor Bakanlığından anlamlı ödül verildi. Türkiye 100 yılı nedeniyle Kadayıfçı Sıtkı Usta ailesine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından üzerinde ‘Türk Sporu’nu Katkı Ödülü’ yazılı plaket takdim edildi.

Aldığı ödülden dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren İbrahim Altunbay, “Böylesi bir ödülü almaktan onur duydum. Sıtkı Usta ailesi olarak Türk sporuna katkılarımız devam edecektir. İnşallah tüm sporcularımızla beraber dünya şampiyonluk kupasını da bekliyoruz. Şampiyon sporcularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

 




ETİKET :   Diyarbakır Sıtkı Usta Gençlik ve Spor Bakanlığı Ödül

Tümü