SONSUZA KADAR AKACAK BİR RAHMET PINARI

SONSUZA KADAR AKACAK BİR RAHMET PINARI

12:58:25 | 2022-04-27

ANKARA/Tarihi Kervansaray Oteli Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Mehmet İpek, yazılı bir açıklama ile, Kadir Gecesi’ni kutladı.
Tarihi Kervansaray Oteli Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Mehmet İpek, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.
Bin Aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin tarifi olanaksız güzellikler ile dolu olduğuna dikkati Onur Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Onur, duygularını şöyle dile getirdi:
‘Bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet.
Kadir gecesi, Hakkı batıldan, iyiyi kötüden, hayrı şerden, helali haramdan, Tevhid’i şirkten, İman’ı küfürden ayıran hidayet, rahmet ve hikmet yüklü Kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı, Cenab-ı Allah’ın rahmet ve merhametiyle bütün kâinatı kuşattığı gecedir.
Cenab-ı Allah; bu mukaddes gece hatırına, kalplerimize ve dimağlarımıza nur damlaları serpsin ki, bütün kalbimiz, yüreğimiz ferahlasın, günlerimize tatlı mutluluklar mazhar olsun. Böylelikle huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atalım.
Bin aydan daha hayırlı olan bu bu mübarek Kadir Gecesinde, bütün dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum.
Bütün günleriniz ve gecelerinizin Kadir Gecesi tadı ve bereketinde olması dileğiyle, saygıdeğer halkımızın ve bütün İslam Âleminin Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü