SONSUZA KADAR AKACAK BİR RAHMET PINARI

D.BAKIR/ Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Dr. Aziz Alper Biten, yazılı bir açıklama ile, İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni kutladı.

18:01:30 | 2023-04-16


‘Bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek, hepimiz için tarifsiz bir duygu ve kuşkusuz büyük bir nimettir.
Kadir gecesi, Hakk’ı batıldan, iyiyi kötüden, hayrı şerden, helali haramdan ayıran, hidayet, rahmet ve hikmet yüklü Mukaddes Kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı; Cenab-ı Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametiyle bütün kâinatı şereflendirdiği, şeref yar eylediği, nurla dolu bir gecedir.
Bu özel zaman diliminde, bütün akrabalarımız, ebediyete intikal etmiş büyüklerimiz, deprem ve sel felaketlerinde vefat eden vatandaşlarımız ile, geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız ve vatanımız için dualar edip, Cenab-ı Allah’a niyazlar ve yakarışlarda bulunacağız.
Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, Sıla-ı Rahim’i unutmadan, bu gecenin faziletinden olabildiğince yararlanmaya çalışacağız. Savaşların, zulümlerin sona ermesi, hepimizin ortak dileklerindendir.
Cenab-ı Allah; bu mukaddes gece hatırına, kalplerimize ve dimağlarımıza nur damlaları serpsin ki, bütün kalbimiz, yüreğimiz ferahlasın, günlerimize tatlı mutluluklar mazhar olsun. Böylelikle huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atalım.
Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek Kadir Gecesinde, bütün dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum.
Bütün günleriniz ve gecelerinizin Kadir Gecesi tadı ve bereketinde olması dileğiyle, saygıdeğer halkımız ve bütün İslam Âleminin Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler yaşamayı nasip eylemesini niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Dr. Aziz Alper Biten

Tümü