Taş Konak’tan üniversiteye hazırlanan öğrencilere motivasyon gecesi

Diyarbakır’lı kadın girişimci Ayla Akkum ve İşadamı Cafer Pekdemir tarafından işletilen ve Diyarbakırın tarihi dokusunun adeta resmedildiği Taş Konak kapılarını üniversiteye hazırlanan öğrencilere açtı. Üniversiteye hazırlık öğrencileri ve öğretmenlerini motivasyon amaçlı Taş Konak’ta misafir eden işletmeciler Pekdemir ve Akkum taktir topladı.

11:05:30 | 2023-12-22

Üniversiteye hazırlık yapan öğrencilerini motivasyon amaçlı eğlendirmek isteyen öğretmenleri Suna Başakçı ve Halit Tekin’in taleplerini Halk Oyunları hocası Ümit Sönmez Taş Konağın işletmecileri Cafer Pekdemir ve Ayla Akkum’a iletti. Bu talebe karşılıksız kalmayan Pekdemir ve Akkum öğrencilere Taş Konak’ta unutulmaz bir gece yaşattı.



Eyvan gecelerinin düzenlendiği Taş Konak’ta öğrenciler Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde eğlenirken kendilerine çiğköfte, çerez ve içecekler ikram edildi.


Duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler Suna Başakçı ve Halit Tekin, “Böylesi bir geceyi öğrencilerimize yaşattıklarından dolayı çok teşekkür ederiz.  Bu kadar mütevazi ve bu kadar değerli bir mekan ve ortam beklemiyorduk. Ricamızı kırmayıp bizler ve öğrencilerimize böylesi güzel bir moral gecesi düzenlemeye sebep olan Ümit Sönmez hocam ile Cafer bey ve Ayla hanım bizleri ve öğrencilerimizi çok güzel karşıladılar. Böylesi güzel değerler iyiki varlar. Kendilerine hem kendi adıma hem öğrencilerim adına sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Taleplerini geri çevirmeyen Cafer Pekdemir ile Ayla Akkum’a teşekkür eden Halk Oyunları hocası Ümit Sönmez ise, “Çalışkan öğrenciler, geleceğimiz olan gençlerimiz, Sunay Hanım’ın Halit Hocam’ın ricası olan öğrencilerimizin böyle bir eğlenceye ihtiyacı var taleplerini geri çeviremezdik. Tabi dedik baş göz üstüne dedik ve bizde Cafer Pekdemir Beyefendiye ve Ayla Hanım’a ricada bulunduk.




Onlarda ricamızı geri çevirmedi ve kapımız gençlerimize ardına kadar açıktır dediler. Onlar bizim geleceğimizdir, bizler onlara her konuda sahip çıkarız. İyiki Cafer Bey ve Ayla Hanım gibi insanlar varlar. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.




ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ


Öğrenciler için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getiren işletmeci Ayla Akkum ise, “Öncelikle üniversite sınavına hazırlanacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. TAŞ Konak Ailesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Gerek eğlence olsun, gerek destek olsun, gerekse motivasyon olsun onlar için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Öğrencilerimiz bizim için çok değerlidirler. Hepimizin çocukları vardır ve tüm çocuklarımızın başarılı ve iyi yerlerde olmalarını istiyoruz. Bu konuda elimizden gelen her şey için hazırız ve buradayız yanlarındayız” şeklinde konuştu.




ETİKET :   Diyarbakır’lı Kadın Girişimci Ayla Akkum Ve İşadamı Cafer Pekdemir

Tümü