TDP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ay oldu

14:40:30 | 2021-03-24

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığı’nda kurulan Türkiye Değişim Parti Diyarbakır İl Teşkilatı’nda Gençlik Kolları Başkanlığı’na Ferhat Ay getirildi.

Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır’da teşkilatlanmasına tüm hızıyla devam ediyor. İl ve İlçe Başkanlıklarının büyük bir kısmının belirlenmesinin ardından TDP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı’da yapılan basın açıklamasıyla tanıtıldı. Yapılan açıklamada TDP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanlığı’na Ferhat Ay’ın getirildiği duyuruldu.

Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Baran Aktay’ın desteğiyle bu göreve geldiğini ve kendisine teşekkür ederek sözlerine başlamak istediğini belirten TDP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ay, kendisine destek olanların yüzünü kara çıkarmayacağını söyledi. Çalışmalarına azimle başlayacağını dile getiren Başkan Ay, “Çok kısa bir süre önce Türkiye Değişim Partisini tanıdım veçalışmalarını inceleyerek taktir ettim. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün yaptığı açıklamalar taktire şayan, kendisinin çizgisini bozmadan Diyarbakır’da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beni bu göreve layık gören değerli büyüğüm TDP Gençlik Kolları’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Baran Aktay'a da minnettarım. Partimizin izinden giderek, gençlerimizin sorunlarını çözeceğiz, onların sorunlarını dinleyerek genel  merkezimize ileteceğiz. Zaten Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Baran Aktay ile sürekli koordineli olarak çalışacağız. Biz sürekli iletişim halindeyiz, nasıl bir yol çizelim diye sürekli konuşuyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah Türkiye Değişim Partisi olarak ilk seçimde iktidarın anahtarını alarak ülkeyi yöneteceğiz” dedi.

TDP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Ferhat Ay’a güvendiğini ve Diyarbakırlı gençler için büyük işler başaracağını belirten TDP Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Baran Aktay ise, “Diyarbakır’daki teşkilatlanmamız tüm hızıyla devam ediyor. İl Teşkilatımız tamamlandı ilçe teşkilatlarımız tamamlanmak üzere. Diyarbakır güçlü bir gençlik kolları ile hizmete başlıyor. Bu güçlü gençlik kollarımızın başına Ferhat Ay kardeşimizi getirdik. Kendisi bu görevi layıkıyla yerine getirecektir. Kendisine bu yolda başarılar diliyor her zaman desteğimizin olacağını bilmesini istiyoruz” dedi.

Ferhat Ay kimdir?

1996 Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi doğumlu olan Ferhat Ay 12 yaşında babasının kurduğu işletmede görev yaptıktan sonra 2014 yılının Nisan ayında bir gıda sektöründe işe başlayıp yükselerek aynı firmada müdürlük pozisyonuna kadar yükseldi.




ETİKET :  

Tümü