TDP Diyarbakır İl Yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Teşkilatı İl Başkanı Abdulhalık Kaya başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımı yapıldı.

17:47:33 | 2021-01-09

Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Teşkilatı İl Başkanı Abdulhalık Kaya başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımı yapıldı.

Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Yönetimi buluşmaya tam kadro olarak katılırken toplantıda Türkiye Değişim Partisi’nde Tarım ve Hayvancılık Politikaları’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Aktay’da yer aldı. Toplantı sırasında Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül toplantıya telekonferans yöntemi ile bağlanarak yeni yönetime başarılar diledi.


AKTAY: ARTIK SÖZ MİLLETİNDİR

Türkiye Değişim Partisi Tarım ve Hayvancılık Politikaları’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan ve Diyarbakır’da yaptığı siyaset ile siyaset dünyasında taktirle karşılanan Zeynel Abidin Aktay toplantı da hazır bulunarak yeni yönetime başarılar diledi.

Toplantıda partisinin görüş, ilke ve prensiplerinden bahseden Aktay, Diyarbakır’ın siyasetin kalbi olduğunu belirterek Diyarbakır’da büyük bir başarı elde edebileceklerini söyledi. Türkiye siyasetinin kalbinin Diyarbakır’da attığını da sözlerine ekleyen Başkan Aktay, “Ülkemiz siyasetinde artık değişim zamanı. Halkımız, sandıkta bir değişim yaparak, sorunlarına kalıcı çözümler üretecek, ülkemize yeni vizyonlar katacak bir parti istiyor. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül başkanlığında biz Türkiye Değişim Partisi olarak diyoruz ki, artık söz milletindir.



Biz bu şiarla yola çıktık ve önümüzdeki seçimlerde iktidar olarak halkımıza hizmet edeceğiz. TDP Diyarbakır İl yönetiminin de hayırlı olmasını temenni ediyor yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki yarınlarımız verimli ve başarılarla dolu olacaktır. Bu yolda bizlerle beraber yürüyen her birey bizim kardeşimizdir. Ülkemiz ve şehrimiz için daha iyi nasıl bir hayat sunulabilir diye çalışmak tek hedefimizdir. Türkiye siyasetinin kalbi Diyarbakır’da atıyor ve Diyarbakır siyasetin kalbidir bizlerde Diyarbakır’da büyük bir başarı elde edebileceğimizi bilerek bu yola çıkıyoruz. Türkiye Değişim Partisi’nin şehrimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve temenni ediyorum. Türkiye Değişim Partisi kadrolarında yer almak isteyen tüm vatandaşlarımızı, partimize katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN KAYA: TEŞKİLAT OLARAK ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

TDP Diyarbakır İl Başkanı Abdulhalık Kaya, toplantının ardından yaptığı açıklamada ise, kendisini göreve layık gören TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Abdin Aktay’a teşekkür ederek, "TDP Diyarbakır İl teşkilatı olarak çok çalışmamız gerekiyor. Allah nasip ederse önümüzdeki seçimlerde Diyarbakır’ı, biz seçimlere taşıyacağız. Bu nedenle çok çalışarak seçimlerden zaferle çıkmak zorundayız. Her bir üyemizin gönül verdiğimiz Türkiye Değişim Partisi’ni hak ettiği yere taşımak için üzerimize düşeni yapacağına kalpten inanıyorum" diye konuştu.


BAŞKAN SARIGÜL TOPLANTIYA TELEKONFERANS İLE KATILDI

Toplantıya telekonferans yöntemiyle katılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’de yeni yönetimi tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kendilerinin sağın veya solun tekelinde olmadığını da belirten Başkan Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi sağ el ile sol eli birleştiriyor. Biz sağın ve solun tekelinde asla değiliz.



İstiyoruz ki yüreği insan sevgisiyle olan, yüreği barıştan yana olan, milli manevi duygulara saygı duyan, Atatürk ilkelerini savunan, inançlara saygılı, laiklikle bütünleştiğimiz, hudut ve bayrak birliği dediğimiz bütün yurttaşlarımıza Türkiye Değişim Parti'mizin kapıları açıktır. Süratli bir şekilde ile ve ilçe başkanlarımız göreve başlıyorlar, üye kayıt kampanyalarımız yoğun olarak devam edecek, bundan sonra ben de gece gündüz illerde ve ilçelerde olacağım” dedi.

Gerçekleşen toplantı yaklaşık 2 saat sürerken toplantıda görev alan Türkiye Değişim Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri teker teker kendilerini tanıttılar.

 




ETİKET :  

Tümü