TFF BAŞKANVEKİLİ MURAT AKSU’DAN DEPREMDEN ETKİLENEN KULÜPLERE DESTEK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Murat Aksu, Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli 7.6 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen bölgedeki kulüplere verdiği destekle dikkat çekti.

13:50:43 | 2023-02-16

Geçtiğimiz günlerde Türkiye-İskoçya maçının memleketi Diyarbakır’da yapılmasını sağlayarak bu anlamda bir ilke imza atan Aksu, deprem felaketinde de bu hassasiyeti gösterdi.

Bölge kulüplerinin başkan ve yöneticileriyle görüşen Aksu, tarif edilemez acılar ve tahribatlar karşısında her konuda yanlarında olduklarını dile getirdi.

Diyarbekirspor’dan Teşekkür Mesajı

İstanbul’da Aksu ile görüşen Diyarbekirspor  Başkanı Serkan Genç, Aksu’nun uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimiyle hem Türkiye hem de bölge için şans olduğunu söyledi. Genç,”Kapısı daima açık, telefonla istediğimiz zaman ulaşıp sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz. Sağolsun her konuda destek oluyor. Deprem sürecinde de gerek kulübümüze, gerekse diğer kulüplere yardımcı oldu, desteğini esirgemedi. Biz kendisinden razıyız. Ülkemizin böyle değerli yöneticilere ihtiyacı var” dedi.




ETİKET :   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Murat Aksu Türkiye’yi

Tümü