Timur’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Lider Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okul Müdürü Yasemin Timur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların toplumların mimarı olduğuna vurgu yaptı.

18:32:55 | 2024-03-07

Yasemin Timur, , mesajında çarpıcı ifadelere yer verdi. Neşet Ertaş’ın ‘’Kadın insandır, biz de insanoğlu’’ sözüyle başlayan mesajında,

Müdür Yasemin Timur, şunları söyledi: ‘Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında ilan edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Kadınlarımızın eğitimli ve bilinçli olması, sağlıklı bir toplumun ön şartıdır.


Tarihin her sayfasında dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş mücadeleler veren kadınlarımız, özveri ve hassasiyetle dün olduğu gibi bugün de sağlıklı düşünen, gelişmiş toplum olmanın temel taşı olma özelliğini koruyarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır.

Bu özel günde tüm kadınlarımıza hak ettikleri saygı ve değerin gösterildiği, güzel günler temenni ediyorum. Sevgi ve emekleriyle insanlığın umudunu yeşerten, gönlümüzün her daim en kıymetli yerinde olan, aile ve toplumun temel direği bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; Yüce Rabbim’den bütün kadınlarımıza bir ömür boyunca sağlık, mutluluk ve huzur günler niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Lider Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okul Müdürü Yasemin Timur

Tümü