Tosunlu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Güçlü Sanayici ve İşadamları Derneği Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu ,yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.

06:42:43 | 2023-06-27

Güçlü Sanayici ve İşadamları Derneği Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu, Kurban Bayramı’nın sayısız güzellikleri sinesine barındırdığına dikkati çekerek, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Merhameti sonsuz olan Yüce Allah’ın, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmaması temennisiyle, herkese hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileklerimi iletiyorum. Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi, hoşgörü ve barış ikliminin tesisine vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun. Kurban Bayramı’nın, yeni umutların filizlenerek, gerçekleşmesine vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den; hep beraber niyaz edelim.

KARDEŞLİK ZİNCİRİNE YENİ HALKALAR EKLEYELİM

Böylesine ulvi günlerde, hepimiz birbirimize manevi duygularla yaklaşalım. Kırgınlıklar, dargınlıkları bitirelim. Yeni kardeşlik ve dostluk köprülerinin temellerini atalım. Var olan kardeşlik zincirlerine yeni halkalar ekleyelim. Bugün başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere, herkesi mutlu edelim. İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günler ve gecelerinizin Bayram tadında ve bereketinde olması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.




ETİKET :   Mervettin tosunlu kurban bayramı mesajı

Tümü