‘TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM’

‘TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM’

10:28:49 | 2022-04-30

D.BAKIR/ Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.
Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile ekonomiye katkılar sağlayan bütün Emekçilerimizin bayramını en samimi duygularımla kutluyorum.
Aslında 1 Mayıs hepimiz açısından özel bir gün. İşçisinden işverenine, köylüsünden şehirlisine, hepimiz bu özel günü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İşçilerimiz ve Emekçilerimiz tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma vesilesi olduğu kadar, aynı zamanda haksızlıklarla mücadele günü olması açısından büyük öneme sahip.
‘DİLEĞİMİZ, HER GÜNÜMÜZ 1 MAYIS TADINDA OLSUN’
Özelde İlimiz, genelde ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine, alın teri ve emeğiyle büyük katkılar sağlayan, hayatımızın bamtelinde yer alan ve toplum hayatında hassas bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.
En kutsal kazanç, kuşkusuz emek ve alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs, işte bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bir kilometre taşıdır.
1 Mayıs’ın ülkemizde ve tüm dünyada anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içinde kutlanması, hepimizin ortak temennilerinden biridir.
Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü canı gönülden kutluyor, Cenab-ı Allah’tan, bütün emekçi ve işçi kardeşlerimize aileleriyle beraber bir ömür boyunca, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu günler diliyorum’.




ETİKET :  

Tümü