Turan Teşkilatı Türkiye Gençlik ve Spor Kulüpleri Başkanlığına Günay Yay getirildi

Turan Teşkilatı Türkiye Gençlik ve Spor Kulüpleri Başkanlığına Günay Yay getirildi

21:16:07 | 2021-12-30

Genel Merkezi Eskişehir’de olan ve Genel Başkanlığı’nı Neslihan Yürüksoy’un yürüttüğü Turan Teşkilatı Türkiye Gençlik ve Spor kulüpleri Başkanlığına genç işadamı Günay Yay getirildi.

Genel Başkanları Neslihan Yürüksoy’un insiyatifleri ile Turan Teşkilatı Türkiye Gençlik ve Spor kulüpleri Başkanlığına getirildiği belirten ve bu görevden duyduğu memnuniyeti dile getiren Günay Yay, “Önceliğimiz daima "insan" dır. Büyük ya da küçük, yakın ya da uzak demeden her bir kardeşimizin anlamı ve değeri bizim için aynıdır” dedi.

“BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR”

Hiç durmadan çalışmaya ve gelişmeye yönelik olduklarını dile getiren Teşkilat Başkanı Günay Yay, “Turan Teşkilatı bünyesinde görev almakta ve alacak tüm kardeşlerimiz ve Teşkilatlarımızda görevli personelimiz Çalışanımız ya da İş Birliği içerinde bulunduklarımız olsun, önceliğimiz daima "İNSAN" dır. Büyük ya da küçük, yakın ya da uzak demeden her bir kardeşimizin anlamı ve değeri bizim için aynıdır. Bütün kardeşlerimiz önceliğimizdir! Dernek felsefemizi oluşturan kalite ve performans anlayışımız, faaliyetlerimiz ve hizmetlerimizdeki titizliğin sürebilmesi için bizi hiç durmadan çalışmaya ve gelişmeye yöneltmektedir” diye konuştu.

“ÖNCELİKLERİMİZ KARDEŞLERİMİZLE BİLGİYİ BULUŞTURMAKTIR”

Teşkilat kültürlerinden de söz eden Başkan Yay,  “Teşkilat kültürümüz; Turan Teşkilatı bünyesinde görev almış ve alacak tüm kardeşlerimiz ve Teşkilatlarımızda görevli personelimiz Çalışanlarımızın potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarını sağlamak, kişisel gelişimlerini sürekli tutmak ve kariyer fırsatları sunmak bizim için çok önemli ve önceliklidir. Bu nedenle, İnsan Memnuniyetine gösterdiğimiz duyarlılığı, çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimleri için de sergiliyoruz.

Gerçek başarının ancak ekip olarak sağlanabileceği inancıyla pek çok çalışma yürütmekteyiz: Kurumsal, profesyonel ve saygılı bir Teşkilat ortamı yaratmak, bünyemize katılacak yeni kardeşlerimizle özel uyum programları ile kurumsal kültürle bütünleşmiş, Teşkilat içi ve dışı eğitimlerle Teşkilatımızda bulunan kardeşlerimizi bilgiyle buluşturmak, sosyal ve kültürel yaşamlarına katkıda bulunmak önceliklilerimiz arasındadır” dedi.
“GENEL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”
Amaçlarının Türk ve Kürt milletinin birliğini beraberliğini bütün dünyaya göstermek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yay, “Türkiye'nin bir çok bölgesinde yapılanmamız oluşmuş durumda Amacımız Tüm Türkiye'nin il ve ilçelerinde teşkilatlanmayı oluşturup Türk ve Kürt  milletinin birliğini beraberliğini bütün dünyaya göstermek. Bu kapsamda bana bu görevi layık gören sayın Genel Başkanımız Neslihan Yürüksoy’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
GÜNAY YAY KİMDİR?
 1987 yılı Diyarbakır Doğumlu olan Günay Yay, siyasi kariyerine 2010 yılında Ak Parti’nin Gençlik Kollarında başladı. Bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda görev alan Yay, hala bir çoğunda gönüllü olarak görev yapmakta. Daha önce TÜGVA’da Spor Koordinatörü Milli Birlik Cemiyetinde Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Günay Yay Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy’un talebi ile Turan Teşkilatı Türkiye Gençlik ve Spor kulüpleri Başkanlığına getirildi.
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

 




ETİKET :  

Tümü