Türkiye Değişim Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı’na Ercan Akçay getirildi

15:47:14 | 2021-03-12

CHP’den ayrıldıktan sonra bir süre siyasetten uzak duran, daha sonra Türkiye Değişim Hareketi ismiyle yeniden yola çıkan ve partileştikten sonra Türkiye Değişim Partisi adıyla ülke siyaset arenasında boy gösteren Mustafa Sarıgül’ün partisi Diyarbakır’da teşkilatlanmaya devam ediyor. İl başkanlığı Abdulhalık Kaya’ya emanet edilen Türkiye Değişim Partisi’nde Yenişehir İlçe Başkanlığı’da işadamı Ercan Akçay’a teslim edildi.

Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır İl Başkanlığı kurulan Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır’da ilçe başkanlıklarını da oluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin bir çok ilinde parti başkanlığı oluşturan Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’na Abdulhalık Kaya getirildi. Başkan Kaya birlikte görev alacağı ilçe başkanlıklarını oluşturmaya başladı. Başkan Kaya, Türkiye Değişim Partisi Merkez Yenişehir İlçe Başkanlığı görevini yürütmesi için Ercan Akçay’a yetki belgesini teslim etti.

Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Aktay ile birlikte Diyarbakır’daki teşkilatlanma sürecini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kaya,  ilçe başkanlıklarını tüm hızıyla tamamlamaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Kaya, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Zeynel Abidin Aktay ile birlikte Türkiye Değişim Partisi olarak Diyarbakır’da kısa zamanda çok yol kat ettik. Yenişehir İlçe Yönetimini oluşturması için Ercan Akçay’ı görevlendirdik. Başkanımız Yenişehir ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için partimiz adına güzel çalışmalar yapacaktır. Beraber adım adım iktidara yürüyeceğiz. Kendisine başarılar diliyor, yetki belgesini de büyük bir umutla kendisine teslim ediyorum. Umarım hayırlara vesile olur” diye konuştu.

Başkan Akçay: Çok heyecanlıyım

Türkiye Değişim Partisi’nin bir ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu belirten TDP Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Akçay ise, kendisini bu göreve layık gören Genel Başkan Mustafa Sarıgül, Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Aktay ve İl Başkanı Abdulhalık Kaya’ya teşekkürlerini sunarken, çok heyecanlı ve gurur dolu olduğunu söyledi. Başkan Akçay, “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile hep beraber iktidara yürüyeceğiz. Çünkü Sayın Genel Başkanımızın da her fırsatta dile getirdiği gibi mevcut iktidar şuan yorgun durumda. Türkiye'nin değişime ihtiyacı vardır ve  buda Türkiye Değişim Partisiyle gerçekleşecektir. İktidar yolunun Diyarbakır’dan geçtiğini biliyoruz bu yüzden Diyarbakır’da elimizden geleni yapıp halkımızın oylarını alarak iktidar yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.




ETİKET :  

Tümü