Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK),20. Yılı için Uluslararası Bir Gala Gecesi Düzenliyor

İstanbul, 20 Eylül 2023 - Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK), 20. yılını büyük bir coşkuyla kutlamak amacıyla düzenleyeceği Uluslararası Gala Gecesi'nde, spor dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak.

17:42:30 | 2023-09-19

 Feshane'de gerçekleşecek olan etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC) Başkanı Andrew Parsons, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrupa Paralimpik Komitesi (EPC) Başkanı Raymon Blondel ve birçok ülkenin Ulusal Paralimpik Komite başkanları ve temsilcileri katılacak.



TMPK'nin 20. yılını kutlama etkinliği, uluslararası sporun güçlü bağlarını pekiştirecek ve İstanbul'un sporun merkezi olma vizyonunu bir adım daha ileri taşıyacak. Bu gece, engelleri aşmanın ve sporun birleştirici gücünün kutlandığı unutulmaz anlardan biri olarak hafızalarda kalacak.

2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapma yolunda ilerlerken, bu organizasyon İstanbul'un bu prestijli etkinliğe ev sahipliği yapma isteğini bir kez daha gösterecek. Eyüp Sultan'daki tarihi Feshane, bu muhteşem gecenin mekanı olarak seçildi.



Gala gecesi saat 19:00'da başlayarak, 23:00'e kadar devam edecek ve aşağıdaki programla zenginleşecek:
- Katılımcıların hoş geldiniz kokteyliyle karşılanması,

- Açılış konuşmalarıyla gecenin resmi açılışı,
- "Yavuz KOCAÖMER" belgeselinin gösterimi,
- TMPK 20. Yıl Özel Ödülleri'nin takdimi,
- Gala yemeği ile lezzetli bir akşam ziyafeti,
- "Farklı Bedenlerle Dans" performansıyla unutulmaz bir gösteri.




ETİKET :   Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Osman Aşkın Bak Ekrem İmamoğlu Murat Aksu

Tümü