Ubeydullah Zengin'den Yeni Yıl Mesajı

Demokrasi ve eşitlik partisi (DEM) partisi,Eğil Belediye Başkan Aday Adayı Ubeydullah Zengin, yeni yıl dolayısıyla içten bir mesaj iletti. Zengin, 2023 yılının, her açıdan 2024'ten daha güzel geçmesi arzusunu dile getirerek, bu geçişin mutluluğunu vurguladı.

18:11:39 | 2023-12-29

Ubeydullah Zengin, mesajında, "Bugünlerde 2023 yılının son günlerini yaşarken, 2024'e 'merhaba' demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılının, geçmiş yıldan daha güzelliklerle dolu olması için içten temennilerde bulunuyorum. İnsanlık için, 2024 yılının, her anlamda 2023 yılından daha güzel bir dönem olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.


Özellikle Diyarbakır için 2024 yılının büyük önem taşıdığını vurgulayan Zengin, duygu ve düşüncelerini paylaşarak, "Bu yıl, Diyarbakırımız için önemli adımların atılacağı bir dönem olacak inşallah. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle tebrik ediyorum." dedi.





Ubeydullah Zengin'in yeni yıl mesajı, hem 2023'ün değerlendirmesini yaparken hem de 2024'e umutla bakarken, Yeni yıl, demokratik değerlere duyduğumuz inancı tazeleyerek, birlikte daha şeffaf, eşitlikçi ve katılımcı bir toplum idealine adım atmamıza vesile olabilir. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Zengin, Diyarbakır için aydınlık bir geleceğe olan inancını paylaştı.




ETİKET :   Ubeydullah Zengin

Tümü