“Uyuşturucu madde sadece kullananı değil aileyide mahfediyor”

Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği Diyarbakır İl Başkanı İsmail Katar, “Uyuşturucu madde sadece kullananı değil aileyide mahfediyor” dedi.

15:26:28 | 2023-07-23

Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği Diyarbakır İl Başkanlığına getirilen İsmail Katar, dernek olarak uyuşturucuyla mücadele etmek için büyük bir çaba sarfedeceklerini belirterek kendisine bu görevi layık gören Genel Başkanları Zeynel Küçükkaya’ya teşekkür etti.

Uyuşturucuyla mücadele konusunda dernek olarak tüm bileşenleriyle mücadeleye hazır olduklarını ve bir çok projelerinin olduğunu belirten Diyarbakır İl Başkanı İsmail Katar, “Uyuşturucu ile mücadele, dünya çapında bağımlı sayısındaki hızlı artış, uyuşturucu Uyuşturucu madde kullanımı ise sadece kullananları değil, ailelerini, çevrelerini, toplumumuzun hem bu gününü hem de geleceğini tehdit eden, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi hedef alan son derece önemli bir sorun haline gelmiştir.




Bu sorunu çözmek bağlamında; Bağımlılık İle Mücadelede kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak başlıca hedeflerimizin arasındadır gençlerimizi topluma kazandırmak bu asrın belası olan uyuşturudan kurtarmak boynumuzun borcudur Uluslararası uyuşturucu ile mücadele ve eğitim derneği Diyarbakır il başkanlığına beni atayan değerli genel başkanımız sayın Zeynel Küçükkaya beyefendiye teşekkür ederim” diye konuştu.

İSMAİL KATAR KİMDİR?

İsmail Katar Diyarbakır’ın Çınar İlçesi Başalan Mahallesi’nde ikamet ediyor. Kendisi akaryakıt şirketinde genel müdürlük yapmış, aynı zamanda Pamuk Çırçır fabrikasında yönetim kurulu üyesi, hemde müdürlük yapmakta, ve bunların yanı sıra çiftçiliklede uğraşan İsmail Katar evli 4 çocuk babası.




ETİKET :   Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele Ve Eğitim Derneği Diyarbakır

Tümü