UZ. DR. NURİ ÖZER’E YENİ GÖREV

D.BAKIR/ Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak başarıyla görev yapmakta olan Uz. Dr. Nuri Özer, hastanenin basın danışmanlığı görevine atandı.

17:29:14 | 2022-01-07

Batman Bölge Devlet Hastanesinde uzun yıllar görev yapan Uz. Dr. Nuri Özer, daha sonra Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak atanmıştı.
Göreve geldiği 2018 yılından bu yana, mesai kavramı gözetmeksizin, halkın sorunları ile ve basın mensuplarının sorunları ile yakından ilgilenerek, çözüme kavuşması noktasında, başarılı çalışmalar yapan Özer, yeni görevinde de, elinden gelen bütün gayreti göstereceğini belirtti.

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Günay Kozan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
 
 
‘Hastanemizde, Başhekim Yardımcımız olarak görev yapan Uz. Dr. Nuri Özer hocamızı, Hastanenin Basın Danışmanlığı görevine atadık. Basın mensupları ile sık sık ilgilenerek yardımcı olmaya çalışmakta ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri de alıp, halkımızın sorunlarının çözüme kavuşması noktasında gayret gösterecek. Hocamız zaten kamuoyunun yakından tanıdığı, bugüne kadar görevini fedakârca yapmış, bir hekimimiz. Kendisini tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz’
 
 

Öte yandan Uz. Dr. Nuri Özer’in, Hastanenin Basın Danışmanlığına atanması, kamuoyunda da memnuniyetle karşılandı. İleri düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Litvanca bilen Uz. Dr. Özer’in, görev yaptığı bütün birimlerde, kapısının her zaman vatandaşlara açık olduğu, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir hekim olduğu ifade edildi.




ETİKET :  

Tümü