Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı değerlendirme toplantısı yaptı

09:03:29 | 2021-07-07

Milli Görüş lideri ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı Ali Erdem’in başkanlığında değerlendirme toplantısı yaptı.

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı toplantısı İl Başkanı Ali Erdem başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadayıfçı Sıtkı Usta’da gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Diyarbakır’da yapılan çalışmalar, teşkilatlanma ve parti çalışmaları değerlendirildi. Ülke ve Diyarbakır gündemleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine tatlı, çay ve dondurma ikram edilirken toplantı sonrası hatıra fotoğrafı da çekildiler.

Her ay değerlendirme toplantısı yapacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, “Yeniden Refah Partisi Diyarbakır teşkilatı olarak parti birim başkanlarımız arasında kaynaşma ve parti durum değerlendirmesi başlıkları adı altında toplandık. Toplantımız esnasında partimizin çalışmaları, teşkilatlanma ve ülke ile Diyarbakır gündemleri hakkında konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu toplantılarımız her ay düzenli olarak sürecektir. Allah’ın izniyle seçimlerde birinci parti olarak iktidara geleceğiz” diye konuştu.

Toplantı sonrası görev dağılımı da şu şekilde oldu:

İl Başkanı Ali Erdem

İl Teşkilat Başkanı Servet Benice

İl Siyasi İşler Başkanı Mehmet Hafız Kayır

İl Sosyal İşler Başkanı Mustafa Şenol

İl Tanıtma Başkanı Nesrettin Çetiner

İl Eğitim Başkanı Nurullah Yiğit

İl Engelliler Başkanı Erol Taş

İl Ekonomi Başkanı Veysel Ece

İl Ar-Ge Başkanı Altay Demir

İl Muhasebe ve Mali İşler Başkanı Hüseyin Kızıl

İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Böçgün

Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Demir

Bağlar İlçe Başkanı Rıdvan Azarkan

Kayapınar İlçe Başkanı Arif Cengiz

Teşkilat Mensupları Okan Demir ve Yusuf Demirkol




ETİKET :  

Tümü