Yeniden Refah Partisi Eğil ve Dicle’ye çıkarma yaptı

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı seçim çalışmalarına start verdi. Seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, kurmaylarıyla birlikte Eğil ve Dicle’ye adeta çıkarma yaptı.

17:55:09 | 2023-01-23

Diyarbakır’ın Eğil ve Dicle ilçelerine giden Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem’e, Tanıtım ve Medya Başkanı Şirvan Vural, Sosyal İşler Başkanı Mustafa Şenol, Ekonomi İşler Başkanı Recep Tokur, Dış İlişkiler Başkanı Yusuf Demirkol, Teşkilat Başkan Yardımcısı Salih Güçlü ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ziyaretler kapsamında esnaf gezileri, taziye ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, gittikleri her yerden dert dinlediklerini söyledi. Başkan Erdem, “Gittiğimiz heryerden adeta bir dokun bin ah işittik. Esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek başlattığı ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.



Esnafımız dertliler, Piyasayı bu hale getirenlerin çıkıp zerre bir kelime etmeye hakları yok. Kimseye pabuç bırakacak halimiz de yok. Ne yaptığımızı biliyoruz. Kapımız herkese açıktır , dini dili ırkı ne olursa olsun herkesimin yanındayız. Tüm vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak adına yola çıktık. Esnaflarımızın gösterdiği ilgi alakaya da teşekkür ederim. Bizler her zaman esnafımızın yanında yer alacağımızı her platformda dile getirdik getirmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Erdem daha sonra yanındaki heyet ile birlikte, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflar hatıra fotoğraf çektiler

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Eğil esnaflar “Hayat pahalılığı arttı saat başı zam geliyor bir mal alıyoruz 1 gün geçmeden zam geliyor artık yeter kimse umursamıyor çoluk çocuğumuza, ailemize bakamıyoruz. Bu gidişle işyerimi kapatmak zorunda kalacağım artık kaldıramıyorum yatıyoruz kalkıyoruz zamlarla sonuç itibari ile durum berabattır. Bizleri ziyaret eden Yeniden Refah Partisi teşkilatına minnettarız. Sorunlarımızı dertlerimizi dinlediler” diye konuştu.

“OYUMUZU YENİDEN REFAH PARTİSİNE VERECEĞİZ”

Esnafın derdinden kimsenin anlamadığını vurgulayan ve bu derdini Başkan Erdem’e anlatan esnaflar   ise, “Esnafı düşünen yok kiralarımızı ödeyemiyoruz bazen siftah etmeden işyerimizi kapatıyoruz el insaf be. Yüksek enflasyon, rekor faturalar, yüksek girdi maliyetleri ve peş peşe gelen zamlar nedeniyle



pandeminin ardından zorlu bir yıllar geçirdik kira zamlarıyla artık kaldıramıyorum rahmetli merhum eski Başbakanlarımızdan Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamız böyle bir zulüm yapmadı. Enaflarıda, sağlıkçıyıda, çiftçiyide, memuruda, işçiyide herkesimide düşünerek sahip çıkıyordu biz memnunduk mekanı cennet olsun.  Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederiz ölmesek oyumuzu yeniden refah partisine vereceğim” dedi..




ETİKET :   ali erdem eğil dicle

Tümü