Yeniden Refah Partisi’nden Yenişehir’de Coşkulu Seçim Bürosu Açılışı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Belediye Başkan Adayı Semih Yıldırım’ın seçim bürosu açılışı, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde düzenlenen açılış töreni, miting havasında geçti.

16:08:43 | 2024-02-26

Yenişehir ilçesindeki seçim bürosunun açılışına,Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Şanlı Urfa İl Sorumlusu  Dr.Sabih Dallı, Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Semih Yıldırım, Dicle Belediye Başkan Adayı Halit Aydın, Kayapınar Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan  adayı  Yahya Kılıç ,Yeniden Refah Partisi Hani Belediye Başkan Adayı Kadri Karaduman katıldı.



Bağlar Yeniden Refah Partisi Belediye başkan Adayı  Mehmet Nezir Durmaz ,meclis üyeleri ve adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş Katıldı. Gelen misafirlere ikramlar verildi. Çok sayıda basın mensubu katılım sağladı.Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılış töreninde, Yenişehirlilerin ilgisi dikkat çekti.

Seçimlerden önce olduğu gibi seçim sürecinde de seçimlerden sonra da her zaman Yenişehirlilerle birlikte olacaklarını, ilçeyi halkla birlikte yönetmeye, dertlere çare olmaya devam edeceklerini belirten Yeniden Refah Partisi Yenişehir Başkan Adayı Semih Yıldırım, seçim sürecinde her akşam burada vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi.

Açılış törenine katılan tüm Diyarbakırlılara teşekkür eden Yıldırım, “Gerek burada gerekse sahada görüştüğümüz tüm vatandaşlarımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destekleyeceklerini gönülden ifade ediyorlar. Bugün buradaki muhteşem coşku da bunun bir göstergesi. Tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, onların emrinde olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Şeffaf ve temiz bir yönetimle belediyeciliğin kitabını yeniden yazacaklarını dile getiren Yıldırım, “Belediyelerde rüşvet, yolsuzluk, çifte standart, adam kayırma, torpil ve adaletsizliği ortadan kaldıracağız.



Belediyelerin bir kuruşunun dahi israf edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Hızlı belediyecilik sistemi ile uzayan prosedür sürecini kısaltacağız. Halka hizmet Hakk’a hiz




ETİKET :   Diyarbakır Yenişehir ilçesinde Yeniden Refah Partisi (YRP) Belediye Başkan Adayı Semih Yıldırım Semih Yıldırım Yeniden Refah Partisi

Tümü