Yeniden Refah Partisi’nin Adayı Hikmet Kaplan, Çermik ve Hani İlçelerinde halkla kaynaştı

Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’ın Çermik ve Hani ilçelerinde yoğun bir program yürütüyor. Özellikle köy ziyaretlerine ağırlık veren Kaplan, bir günde 11 köyü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

16:42:20 | 2024-02-27


HİZMET SÖZÜ


Kaplan, köy ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda, hemşehrileriyle birlikte ilçelere en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtiyor. Çermik ve Hani ilçelerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Kaplan, Rabbim nasip ederse, bu ilçeler ve tüm Diyarbakır ilçeleri için el ele, gönül gönüle hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ediyor.


EV VE ESNAF ZİYARETLERİ


Kaplan'ın seçim çalışmaları sadece köy ziyaretleriyle sınırlı kalmıyor. Ayrıca ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların nabzını tutuyor. Bu ziyaretlerde hemşehrileriyle birebir görüşmeler yaparak sorunlarını dinleyen Kaplan, notlar alarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergiliyor.
Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan'ın, halkla iç içe bir kampanya yürüterek, vatandaşların güvenini kazanmaya çalıştığı gözlemleniyor. Çermik ve Hani ilçelerinde gerçekleştirdiği köy ziyaretleriyle gönüllerde taht kuran Kaplan, vatandaşların teveccühü ve desteğiyle kampanyasını sürdürüyor.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan Çermik Hani

Tümü