Yeniden Refah Partisi'nin Dicle Belediye Başkan Adayı Halit Aydın oldu

Halit Aydın Yeniden Refah Partisi'nin Dicle Belediye Başkan Adayılığı teklifini kabul ederek Yeniden Refah Partisinden DİCLE Belediye Başkan Adayı oldu. Aydın, hemşehrilerine bir açıklama yaparak adaylık sürecini ve hedeflerini paylaştı.

14:13:22 | 2024-02-09

 Aydın, açıklamasında şunları dile getirdi: "Kıymetli Dicleli hemşerilerim, memleketimizin geleceğine ve refah seviyesine katkıda bulunabilmek için 2019 yerel yönetim seçimlerinde doğduğum yerde, Diclem'de aday oldum. Aile olarak ilimizde, ilçemizde ve bölgemizde elimizden geldiğince hemşerilerimizin iyi gününde kötü gününde imkanlar dahilinde yanlarında olmaya çalıştık.

Adaylık sürecimizde daha önce gitmediğimiz kapıları çaldık, yeni dostlar kazandık, samimiyetimizi tüm şeffaflığımızla göstermeye çalıştık. Bunun karşılığını güzel bir oy oranıyla gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim, hepinize minnettarım.


Bu yola çıkmaktaki en büyük amacımız bu milletin hizmetkarı olma arzusuydu. 
2024 yerel seçimlerinde başladığımız görevi tamamlamak amacıyla tekrardan bir adaylık başvurumuz oldu; tekrardan hizmetin önünü tıkayan odaklar devreye girip ilçemizin geleceğine bir darbe vurmuştur.

Ancak bugün itibariyle bir uyanışın ateşini yakıyoruz. Dicle halkını, 7'den 70'e her bir ferdi kendi öz iradesiyle beraber yürümeye davet ediyoruz. İnsanın insan üstünde herhangi bir üstünlüğü yoktur, biz görüntüdeki siyasetçi gibi değiliz. Arkamızda kimse yok, yanımızda bütün Dicle halkının varlığını hissediyoruz.
Ayrıca belirtmek isterim ki, ilçemizde bulunan teşkilatların son dakikaya kadar kapılarının tarafımıza açık olduğunu görmek bizim için büyük bir şeref. Hizmet gayemizi 
Yeniden Refah Partisi çatısı altında, ilçemizdeki kanaat önderlerinin de görüşlerini alarak devam ettireceğiz.

Dicle emanetini geri almaya hazırız. Diclenin sahibi halktır sloganıyla yeniden başlıyoruz."


ÖZ GEÇMİŞ

Diyarbakır Dicle doğumlu olan Halit AYDIN, İlk ve orta öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. 1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İki yıl boyunca Kalkınma Bankası'nda Uzman Mühendis olarak görev yaptı. Mühendislik hayatı boyunca birçok konut projesinin yanı sıra sosyal donatı projelerinde müteahhit firma olarak görev aldı. Yaptığı mühendislik çalışmalarının yanında mimari konularda da çalışmalar yapmış ve birçok mimari projeye katkı sağlamıştır.




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Dicle Belediye Başkan Adayı Halit Aydın Yeniden Refah Partisi Dicle Belediye Başkan Adayı Halit Aydın

Tümü