Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan, Kayapınar İlçesine Bağlı Köyleri Ziyaret Ediyor

Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan beraberinde Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Sabik Dallı, Yeniden Refah Partisi il başkanı Ali Erdem ve Yeniden Refah Partisi Kayapınar Belediye başkan adayı Yahya Kılıç ile seçim çalışmaları kapsamında Kayapınar ilçesine bağlı bir dizi köyü ziyaret ediyor.

12:36:47 | 2024-03-06

Çakirköy, Kumetaş, Sırım Köyü, Tosunlu, Akdilek Köyü, Karayakup, Kaldırım, Yeni Özerli Köyü, Nargün, Kırkpınar ve Sultan Hoca köylerinde vatandaşlarla buluşan Kaplan, projelerini anlatıyor ve vatandaşların taleplerini dinliyor.

Kaplan, köylülerle gerçekleştirdiği buluşmalarda, 31 Mart seçimleri sonrasında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, vatandaşların beklentilerini ve taleplerini dikkate alacaklarını vurguladı. Köylülerin artık rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ihtiyaçlarına yönelik taleplerinin arttığını belirten Kaplan, "Köylülerimiz artık düğün salonları, sosyal mekanlar, çoban evleri gibi daha önce hayali bile mümkün olmayan taleplerde bulunuyorlar. Bizler, kazanırsak Allah'ın izniyle elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Köylülerimiz, her şeyin en iyisine layıktır." dedi.

Kaplan ayrıca, belediyenin asli görevleri arasında olan ulaşım, çevre ve temizlik, alt yapı, içme suyu sağlama gibi hizmetlerin yeterince yerine getirilemediğini belirtti. Vatandaşların yaşadığı sorunları dinleyerek çözüm odaklı çalışacaklarını ifade eden Kaplan, köyleri ziyaretlerinde hasta ve taziye ziyaretlerini de aksatmadıklarını söyledi.

Kaplan, "Koltuk sevdalısı olamayacağız, insanlık için mücadele edeceğiz. Sözde konuşmayacak, özde konuşup hizmet edeceğiz. Herkese kapımız açık, şeffaf olacağız. Rüşvete, talana asla yer vermeyeceğiz. Mazlumun, fakirin hakkını asla kimseye yedirmeyeceğiz." diyerek, halka verdiği sözlerin arkasında duracaklarını belirtti.

Kaplan ayrıca, yerel yönetimler eylem planları ve sosyal belediyecilik projeleriyle ülkenin ve Diyarbakır'ın hizmetine hazır olduklarını dile getirdi.




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi iyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan

Tümü