Yeniden Refah Partisi Silvan teşkilatı Mehmet Zahit Binen’e emanet

08:59:25 | 2021-07-07

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığı’nı yaptığı Yeniden Refah Partisi Diyarbakır’daki teşkilatlanmasına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Silvan İlçe Teşkilat Başkanlığı’na Mehmet Zahit Binen getirildi.

Milli Görüş lideri ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu Yeniden Refah Partisi, ülke genelinde hızla teşkilatlanmasını sürdürüyor. Diyarbakır’da teşkilatlanmalarının büyük bir bölümünü tamamlayan Yeniden Refah Partisi Silvan’ı da Mehmet Zahit Binen’e emanet etti. Binen’e başkanlık mazbatasını Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem taktim etti.

Silvan’da 5 dönem yani 25 yıl süre muhtarlık yapan Mehmet Zahin Binen Yeniden Refah Partisi’nin Silvan’daki bayrağını dalgalandıracak. 1994 yılında bu yana Necmettin Erbakan hoca ile beraber olduğunu belirten Başkan Binen, “1994 yılından bu yana rahmetli eski başbakanımız Necmettin Erbakan hocamızın partisinde ve yanında siyaset yapıyorum. Kendisine sevgimiz ve saygımız sonsuzdur. O yıldan bu yana Refah Partiliyiz. Allah için kendisini ve partisini seviyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın sevdalısıyız. Bana bu görevi layık gören değerli teşkilat başkanlarıma ve İl Başkanımız sayın Ali Erdem’e teşekkür ediyorum. Partimiz adına Silvan’da ve köylerinde gezmediğimiz yer kalmayacak. Partimiz için kapı kapı gezip üye ve oy toplayacağım, bu görev benim için bir onurdur. Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’da babasının yolunda temiz bir siyasetçidir. Kendisinin yaptığı hizmetlerde tarihi hizmetlerdir. İnşallah hep beraber iktidara yürüyerek ülkemize faydalı hizmetler yapacağız” dedi.

Mehmet Zahit Binen’in Silvan’ın önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Diyarbakır il Başkanı Ali Erdem ise, “Silvan’ın önemli değerlerinden her kesimin sevdiği güzel çevresi çok olan değerli ağabeyimiz Mehmet Zahit Binen’in partimize katılması bizleri çok mutlu etmiştir. Bizler parti teşkilatı olarak her zaman yanında olacağız. Yapacağımız çalışmalar ile el birliği ile iktidara koşacağız. Diyarbakırımızda yaklaşık 15 ilçemize ilçe başkanlığını verdik. 2 ilçemiz içinde görüşmelerimiz yapılmaktadır. İnşallah 17 ilçemizin tamamının başkanlarınıda tamamlayıp seçimler için hazırlıklarımızı yapacağız” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü