Yeniden Refah Partisi Yenişehir Belediye Başkan Adayı Semih Yıldırım'dan Sevgililer Günü Mesajı

Yeniden Refah Partisi'nin Yenişehir Belediye Başkan adayı Semih Yıldırım, Sevgililer Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinden aday olan Yıldırım, sevgi ve birlik mesajlarını içeren duygusal bir açıklama yaptı.

11:48:44 | 2024-02-14

Yıldırım, sevgililerin bu özel gününde bir araya gelerek sevgi ve dayanışma ruhunu pekiştirmenin önemine vurgu yaparak, "Sevgililer Günü, sevgi ve hoşgörünün önemini hatırlamak için güzel bir fırsattır. Bu özel günde sevdiklerimizle birlikte olmanın, onlara sevgimizi göstermenin ve birlikte güzel anılar biriktirmenin keyfini çıkaralım." dedi.

Ayrıca Yıldırım, Yeniden Refah Partisi olarak halkın beklentilerine karşılık vermek, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumsal refahı artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Semih Yıldırım, sevgililerin gününde tüm Yenişehir halkına sevgi dolu bir gün diledi.

Semih Yıldırım'ın Sevgililer Günü mesajı, yerel seçim atmosferine duygusal bir dokunuş getirirken, adayın ilçe halkıyla olan bağını ve topluma duyduğu sorumluluğu ön plana çıkardı.




ETİKET :   Yeniden Refah Partisinin Yenişehir Belediye Başkan adayı Semih Yıldırım

Tümü