YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN, İKİBİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VE SEÇİM MÜZİĞİNİN GALASI

D.BAKIR/ Yeniden Refah partisi Diyarbakır İl başkanlığı ve birinci sıra Milletvekili adayı Ali Erdem, yaklaşık iki bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlarla buluşurken, aynı zamanda partinin seçim müziğinin galası da yapıldı.

22:08:33 | 2023-04-16

Genel Başkanlığını merhum başbakan, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı, seçim çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürmeye devam ediyor.

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekili Genel Seçimleri öncesi, oldukça yoğun bir ilginin olduğu gözlenen Yeniden Refah partisi, il ve ilçe teşkilatları, milletvekili adayları ve yaklaşık iki bin kişinin katıldığı iftar yemeği verdi.

İftara, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler, davetliler, basın yayın kuruluşlarının mensuplarıyla, ülkemizin tanınmış ses sanatçılarından Ali Nayer da katıldı.

Yeniden Refah partisinin seçim müziği, ünlü ses sanatçısı Ali Nayer tarafından seslendirilirken, beğeni topladı. ‘Büyük lider Fatih Erbakan’ parçası, Diyarbakır'da okunarak galası yapılırken, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.



Düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Doğan Bekin, Erbakan Vakfı Avrupa temsilci Halit Erdemir, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeleri, Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir,Büyükşehir Belediyesi,Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nihat Nurbaki   ,Cihan Ensarioğlu ile, program sunuculuğunu yapan Diyarbakır İl Seçim Koordinasyon Başkanı Şirvan Vural, milletvekili adayları, İl teşkilat üyeleri ve oldukça kalabalık bir partili grubu katıldı.


Yeniden Refah partisinin, ilk defa Diyarbakır’da okunan seçim müziğini yapan Ali Nayır'a Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcı Doğan Aydal plaket verdi.



Ardından, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığının organize ettiği iftar yemeğine geçildi. Yaklaşık iki bin vatandaşın yanı sıra, kalabalık bir partili grubun da katıldığı iftar yemeği sonrası kısa bir açıklama yapan Yenide Refah partisi Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Ali Erdem, ‘Diyarbakır halkımızın sorunları ve bu sorunların çözüm yollarına vakıfız.



Mukaddes kentimizin bağrından çıkmış insanlar olarak, azim ve sabırla, bir yandan sorunların çözümü, diğer yandan kentimizi daha mamur hale getirecek projelerin gerçekleşmesi noktasında, çok yönlü çalışmalar gerçekleştireceğiz’ dedi.




HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı Ve Birinci Sıra

Tümü