Yenişehir'in Yeni Yüzü: Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Semih Yıldırım

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkan Adayı Semih Yıldırım, mahalleleri ve evleri ziyaret ederek destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir ilçesine bağlı mahalleleri ve esnafı dolaştı.

20:45:22 | 2024-02-29

Başkan Semih Yıldırım, Aziziye ve Cumhuriyet Mahallelerinde esnafları tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve destek istedi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında durmaksızın mahalle sakinlerini ve esnafları dinleyen Yıldırım, kangren olan sorunlara çözüm getirmek için geldiklerini belirtti.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Semih Yıldırım, beraberinde bulunan belediye meclis üyeleri ve adayları ile esnafları ve mahalle sakinlerini tek tek ziyaret ederek destek istedi. Yenişehir'i içinde bulunduğu durumdan kurtaracaklarını dile getiren Yıldırım, mahalle sakinlerinin ve esnafların sorunlarını not alarak, Allah'ın izni ile destekleriyle birlikte çözeceklerini söyledi.

Yıldırım, "Yenişehir ilçesi içinde bulunduğu durum ortada. Hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla hem halkımızın, hem de esnafımızın derdine derman olacağız. Ben de bir esnafım, esnafımızın içerisinde bulunduğu durumu biliyoruz. Esnafımıza her konuda yardımcı olacağız. Yenişehir'i hep birlikte el ele vererek, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yeniden inşa edeceğiz. Yenişehir'e hizmet etme yolunda önce Allah'a, sonra kendimize ve milletimize güveniyoruz. Tüm esnafımızın ve halkımızın desteğini bekliyor, misafirperverliğiniz ve gösterdiğiniz ilgiye esnaflarımız adına ve mahalle sakinlerimiz adına sonsuz teşekkür ederim." şeklinde konuştu.




ETİKET :   Diyarbakır Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkan Adayı Semih Yıldırım Semih Yıldırım

Tümü