YILIN BİR GÜNÜ DEĞİL, HER GÜN ONLARI HATIRLAMALIYIZ

D.BAKIR- Sur Özergin Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Süleyman Ergin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemizde görev yapan bütün öğretmenleri saygıyla andıklarını belirtti.

07:57:22 | 0000-00-00

Sur Özergin Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Süleyman Ergin , mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Bizleri hayata hazırlayan, bilgisini, birikimini, kısacası bütün kazanımlarını bizim istifademize sunan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Kuşku yok ki, Eğitimci demek, en doğru şekilde çocukların hayatlarına yön veren, onları yönlendiren kişi demektir. Öğretmenlerimiz, sorumluluk duygusu içinde bitmek bilmeyen bir özveri ve sabır ile çocuklarımızı yetiştirirken, sevgi ve şefkatle onlara yaklaşarak her konuda en doğru şekilde hayatlarına yön veren eğitim neferleridir.

 

Değerli öğretmenlerimizden her zaman olduğu gibi, bundan sonra da beklentimiz, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza ve gençlerimize, sevgiyi, saygıyı aşılamaları, özgüven ve yaşama sevinci vermeleri, düşünmenin, diyalog yoluyla sorun çözmenin, bilgi üretmenin yalnızca insana özgü ayrıcalıklar olduğunu öğretmeleridir. Gerek İlimiz ve gerekse ülkemiz sathında, Eğitim kalitesinin artırılması, belirlenen stratejik amaç ve hedeflere ulaşılmasını sağlamak amacıyla, son yıllarda hükümetimiz tarafından gerçekleştirilen projeler, hepimizi mutlu etmektedir.

 

Eğitimde başarı bir ekip işidir. Geleceğimiz, çocuklarımızın istikbali öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecek. Bugüne kadar gösterdikleri gayret ve Azim, milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Bu kutlu mesleğe gönül veren, fedakârca görev yapan öğretmenlerimize şükranlarımı ifade etmek isterim. Bu vesileyle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize, Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyor, görevlerini fedakârlıkla ifa eden bütün öğretmenlerimize de bir ömür boyu başarılı, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum’.




ETİKET :  

Tümü