YRP Adayı Hikmet Kaplan, Ergani'de taziye ve hasta ziyaretlerinde Bulundu

Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında Ergani ilçesinde taziye ve hasta ziyaretlerine katıldı. Kaplan'a, Yeniden Refah Partisi Ergani Belediye Başkan Adayı Abdullah Zengin ve encümen adayları eşlik etti.

15:51:33 | 2024-03-02

Ergani'de yerel halkla buluşarak, acılarını paylaşan Kaplan, taziye evlerine ve hasta ziyaretlerine yaparak, vatandaşların yanında olduğunu gösterdi. Bu ziyaretlerde, Ergani halkının içinde bulunduğu zorlu süreçlerde yanlarında olduklarını belirten Kaplan ve beraberindekiler, moral verici sözlerle destek verdiler.

Yeniden Refah Partisi'nin Ergani Belediye Başkan adayı Abdullah Zengin ve encümen adayları da Kaplan'a eşlik ederek, ilçe halkının sorunlarını dinlediler ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundular. Bu ziyaretler, Yeniden Refah Partisi'nin Ergani'deki yerel seçim stratejisinin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Hikmet Kaplan'ın Ergani'deki taziye ve hasta ziyaretleri, Yeniden Refah Partisi'nin yerel yönetim anlayışının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Kaplan ve beraberindekilerin, ilçe halkının ihtiyaçlarını anlama ve onlara yardımcı olma çabaları, seçim öncesinde ve sonrasında halk nezdinde güven oluşturmayı hedefliyor.

Ergani'deki taziye ve hasta ziyaretleri, seçim sürecinde adayların toplumla doğrudan temas kurma ve yerel ihtiyaçlara duyarlılık gösterme çabalarının bir parçasını oluşturuyor. Bu ziyaretlerle, Yeniden Refah 




ETİKET :   YRP Adayı Hikmet Kaplan Ergande Taziye Ve Hasta Ziyaretlerinde Bulundu

Tümü