Zaman’dan 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü Ferman Zaman, ’3 Aralık Engelliler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında, duygu yüklü ifadelere yer verdi.

21:21:26 | 2023-12-02

Mesajında, bu hususun son derece hassas bir konu olduğunu belirten Zaman , duygularını şöyle dile getirdi:

’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’, ülkemizin yanı sıra Birleşmiş Milletler’e üye 156 ülkede çeşitli etkinliklerle kutlanmakta.

Bu özel gün, engelli kardeşlerimizin en temel ve evrensel hakları olan kimseye ihtiyaç olmadan gündelik hayata eşit, etkin bir şekilde katılmaları, sorunlarına farkındalık oluşturma ve yapılan çalışmaların değerlendirilmesi açısından önemli bir haftadır.


Engelli kardeşlerimize ihtiyaç duydukları anda yardım elini uzatabilmek, onları teşvik ve motive etmek, gayretlerini takdir etmek, sorunlarının çözümünde destek olmak ve her adımda onların yanında olarak hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin görevidir.

Ayrıca ülkemizde yasal düzenlemelerle engelli kardeşlerimize olan duyarlılıklar artmış, sorunlarının çözümüne yönelik önemli gelişmeler kaydedilerek, engellilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda önemli mesafeler kat edilmiştir.

Engelli kardeşlerimizin meslek edinip, üretken hale gelmeleri, kendine yetebilen bireyler olmaları ve toplumsal hayata katılımlarını görmek bizleri mutlu etmektedir. Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolu, engelli kardeşlerimizi toplumun ayrılmaz birer parçası olarak görmekten geçer.


Bu düşüncelerle toplumsal farkındalık ve hassasiyetin artmasını temenni ediyor, bütün engelli kardeşlerime ve ailelerine, Yüce Rabbim’den; sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömür ihsan eylemesini niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü Ferman Zaman

Tümü