Zaman’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

D.BAKIR/ Diyarbakır Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ferman Zaman,‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

20:40:32 | 2024-01-09

Ferman Zaman , demokratik sistemlerin güçlenmesine katkılar sağlayan basının, demokratik yaşamın olmazsa olmazları arasında yer aldığını, şeffaf, saydam ve hesap verilebilir yönetim anlayışının da temel yapı taşlarından biri olduğuna dikkati çekerek, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Toplumumuzun doğru bilgilendirilmesi ve aydınlatılmasında basınımıza önemli görevler düşmektedir.

Basınımızın doğru, güvenilir, nitelikli ve objektif haberler yapmasıyla, toplumumuzun haklı beğenisi ve teveccühüne mazhar olmaktadır. Milli ve Manevi değerlerimize hassas, toplumsal değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak, doğru bir şekilde ve zamanında haber alma ihtiyacını sağlayan basın mensuplarımızın bu önemli günlerini tebrik ediyorum’.
Bu vesileyle, doğru ve ilkeli yayınlarıyla, mesai mefhumu tanımadan milletimize hizmet sunan, yazılı ve görsel basın-yayın kuruluşlarında görev yapan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar; Yüce Rabbim’den, bütün gazetecilerimize çalışmalarında üstün başarılar dilerim’.




ETİKET :   Diyarbakır Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ferman Zaman

Tümü