Aksu'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

D.BAKIR- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, en samimi duygularıyla kutladıklarını belirtti.

19:33:02 | 2024-04-30

Açıklamalarda bulunan Av.Murat Aksu , şunları söyledi: ‘Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile milli gelire katkılar sağlayan emekçi kardeşlerimizin gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içerisindeyiz. Helal kazanma derdinde olan ve emeğinden başka bir gücü olmayan emekçi kardeşlerimizin toplumumuzda yeri doldurulamaz derecede önemi var.

 

Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den, başta aziz vatanımız olmak üzere, bütün dünyada, emekçi ve işçi kardeşlerimizle beraber coşku içinde, kitlesel kalabalıklarla kutlama yapabileceğimiz sağlıklı ve huzurlu günlere bizleri bir kez daha kavuşturmasını niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Murat Aksu

Tümü