Aktay’dan Mübarek Berat Kandili Mesajı

Aktay’dan Mübarek Berat Kandili Mesajı

20:34:27 | 2021-03-27

Türkiye Değişim Partisi Gençlik kolları Genel Başkan Yardımcısı Baran Aktay  ,Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Baran Aktay,Bir Üç Aylara daha kavuşmuş olmanın haklı mutluluğunu ve tatlı heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle aklınıza gelen, içinizden geçen, olmasını dilediğiniz bütün duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Milletimizin ve İslam Alemi’nin Mübarek Berat  Kandili’ni tebrik ediyor, Cenab-ı Hak'tan üç ayların ve bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini en kalbi duygularımla niyaz ediyorum.

 

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi, bu mübarek gecede huşu içinde yapacağımız dualarımızın da hayat bulacağı Kandil Akşamımızda, hepimiz dua bahçesinde yeşeren birer fidan olmak olma umuduyla Cenab-ı Allah’a şükürde, zikirde ve secdede yarışalım. Yüce Dinimiz İslam'ın nurlu yüzü kalplerimize dolsun, Makamınız cennet makamı ve Allah Resulü Hazreti Muhammed Mustafa Efendimiz komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet tomurcukları dolması dileğiyle, hepinizin mübarek Berat Kandili mutlu ve kutlu olsun.

 

Bağışlayan, bizlere merhamet eden ve merhamet edenlerin en hayırlısı olan Yüce Rabbimiz, bizleri bir kez daha Üç Aylara kavuşturduğu için, O’na ne kadar şükürler etsek azdır. Bu vesileyle sofranız afiyetli, kazancınız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu ve Berat Kandiliniz de kutlu olsun.




ETİKET :   Türkiye Değişim Partisi Gençlik kolları Genel Başkan Yardımcısı Baran Aktay Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tümü