Başkan Öktüren bu kez ihtiyaç sahibi hükümlüleri sevindirdi

Diyarbakır Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİSİDER) ile Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi Başkanı Adnan Öktüren ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almaya devam ediyor.

15:16:07 | 2023-05-24

Yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerini sevindiren ve gönüllere taht kuran Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi Başkanı Adnan Öktüren bu kez ihtiyaç sahibi hükümlüleri sevindirdi. Her fırsatta ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almayı şiar edinen, gerek maddi gerekse manevi desteğini esirgemeyen hayırsever Başkan Öktüren, bu kez de Diyarbakır Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ndeki kadın hükümlülere verilmek cezaevi müdürü Nesrin Akcan’a 200 adet eşofman takımı ile 50 adet kız çocuğu kıyafeti hibe etti. Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi ofisinde gerçekleşen teslimatta Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı vekili İsa Özer’de hazır bulundu.



Vakıflar çatısı altında yapılan bu tür yardımların Milli Birlik ve Dayanışmaya katkı sağlayıp sosyal dengenin kurulmasına yardımcı olduğunu belirten Başkan Öktüren; “Vakıflar çatısı altında yapılan bu tür yardımlar Milli Birlik ve Dayanışmaya katkı sağlayıp sosyal dengenin kurulmasına yardımcı oluyor ve manevi değerlerimiz çerçevesinde ihmal edilmemesi gerekiyor. Yardımlar konusundaki katkılarından dolayı tekstil firması sahibi Serdar Aslanbey’e de teşekkür ederim. Dernek olarak, önümüzdeki süreçte de ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarımız çok yönlü olarak devam edecek” dedi.




ETİKET :   Diyarbakır Siirtliler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Ile Siirt Vakfı

Tümü