‘BÜTÜN EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN’

‘BÜTÜN EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN’

10:23:53 | 2022-04-30

D.BAKIR/ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarın, mesajında ‘Emek ve Alın terinin kutsal’ olduğuna dikkati çekti
Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Diriarın, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bugün ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlenmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin alın terlerine duyulan saygının ifadesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’dür.
Alın teri, emek, helal kazanç, dostluk, barış, kardeşliğin, birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın simgeleştiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize atfedilmiş bir vefa günü olarak kutlanmaktadır. Üretimin ana unsuru olan insan emeğine gerekli kıymetin verilmesi hem insani bir sorumluluk, hem de uygarlığın bir göstergesidir.
Cenab-ı Allah’tan, bütün emekçi kardeşlerimize aileleriyle beraber bir ömür sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu günler diliyor ve kitleler halinde, coşkuyla adeta bir bayram ve karnaval havasında kutlayacağımız 1 Mayıslara bizleri kavuşturmasını niyaz ediyorum.
Allah’ın izniyle, gelecek 1 Mayıs’larda, daha yaşanabilir hayat koşulları ve geçim standardının bugünkünden çok daha yükseklere taşındığı günler yaşarız’.




ETİKET :  

Tümü